Eszméletlen részletes lesz a Forza Motorsport

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 25.
  • Hír
Link másolása
A látvány részletessége minden eddigi részét felülmúlja majd, nem csak a technológiai lehetőségek, de a ráfordított figyelem miatt is.

A Turn 10 Studios egyértelműen emelte a tétet az idei Forza Motorsporttal. A játékban 500 kocsi lesz elérhető, 800 egyedi fejlesztéssel. 20 környezetben versenyezhetünk, illetve 5, eddig még sosem látott pályán is, többek között az afrikai Kyalami.

A kocsik modelljeit az alapoktól építették újra, külön figyeltek a fényezésére, hogy még realisztikusabb legyen a fényjáték, de külön szimulálták a kocsit piszkolódását is a futamok során.

 

A realizmus és a hitelesség írja le legjobban a játékot. A játék hangjait is a realizmus vezényelte, több hangmérnök is dolgozott rajta. A pályákat darabonként 3TB-nyi fényképből és lézerszkennelésből készítették, minden elem valósághű lesz, hogy a játékos tényleg úgy érezze, ott van a pilótafülkében. Az audiovizuális megoldások révén nem csak a pályák, de még az egyes körök is elkülönülnek egymástól.

Az eddigiek alapján ez a legrészletesebb, legvalósághűbb Forza, amit készítettek. Pontos megjelenési dátuma ugyan még nincs, azonban még az idén várható a megjelenése.

6.
6.
Shame.
#3: Ezt már egyszer átbeszéltük, de a gyengébbek kedvéért elismétlem neked. Minél nagyobb a választék, annál több az elérés. Lehet, neked csak negyven autó a favorit, másnak meg 50 és az is különbözik a tiedétől. Ha még mindig nem érted, akkor tényleg reménytelen eset vagy…
3.
3.
crytek
#2: Mindenki várja és akarja hogy végre újuljon meg bármelyik széria...lássuk be egy autos cím egyszerűen nem tud megújulni.. új tájak vidékek pályák azt ennyi.. de mindenki más is ezt csinálja lásd bárminek a 67. része még assettek többsége is full ugyanaz sok játékban mint az elődben.

Ezen a többszáz csillió autón meg mindig nevetek... szerintem ha nézem a létező összes forzát amit valaha toltam nem jön össze 40 autó amivel mentem volna összesen..
2.
2.
Heldengeist
Ez tök jó, meg minden. Nekem már a Forza 5 is épp elég szép. Egyszerűen az autósjátékokal már eljutottunk oda, hogy a még több részlet nem jelent látványos különbséget. Plusz ha bedobnak egy screenshotot HUD nélkül, szerintem a legtöbben nem tudnák megmondani, hogy pontosan melyik játékból való, de talán még a franchise-t se tudnák azonosítani.
1.
1.
habo
Na ezért 100 ezret is adnék,a legjobb autós game!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...