Bejelentették az Epic Games Store legújabb ingyenes címeit

Link másolása
Az Adios és a Hell is Others helyére érkezik a két új ingyenes meglepetés az Epic Games Store oldalán.

Az Epic Games Store jó szokásához híven bejelentette a következő ingyenesen beszerezhető játékait. Február 2-ától további két címmel bővül az eddigi ingyenes Epic játékok listája: érkezik a Dishonored: Death of the Outsider és a City of Gangsters.

Dishonored: Death of the Outsider egyenesen az Arkane Stúdió díjnyertes fejlesztőinek a kezéből érkezik, a kritikusok által is elismert Dishonored-sorozat önálló kalandja. A játékos Billie Lurk szerepébe bújhat, aki egykor Dunwall egyik leghírhedtebb bérgyilkosa volt. Újraegyesülve régi mentorával, a legendás Dauddal, a valaha kigondolt legnagyobb merényletre vállalkozik... 

A City of Gangsters egy menedzsment tycoon játék, amelyben 1920-at írunk, a szesztilalom pedig éppen csak kezdetét vette az USA-ban. A játékosnak a semmiből kell felépítenie egy működő maffia-birodalmat. Létre kell hoznia a szeszfőzdéket, aztán illegálisan árulnia kell az alkoholt, hogy minél nagyobb befektetéseket tudjon intézni magának a család bővítése érdekében. 

Ha kedvet kaptál valamelyik alkotáshoz, akkor február 2. és 9. között irány az Epic Games Store és próbáld ki őket ingyen!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...