Omerta: City of Gangsters PC, X360

A Tropico fejlesztői ezúttal a '20-as évek bűnös Amerikájába kalauzol el bennünket.

Bejelentették az Epic Games Store legújabb ingyenes címeit

Az Adios és a Hell is Others helyére érkezik a két új ingyenes meglepetés az Epic Games Store oldalán.

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

Omerta: City of Gangsters - gameplay-felvágott

Holnapután jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra a Kalypso Media körökre osztott címe, az Omerta: City of Gangsters. A játék az 1920-as évek Amerikájának bűnözői világába enged betekintést, a játékosok egyedi karaktert generálhatnak.

Nem jelenik meg idén az Omerta

Csúszik a Tropico fejlesztőinek új fejlesztése, az Omerta: City of Gangsters csak 2013-ban jelenhet meg a legutóbbi bejelentés szerint. Cserébe screenshotokkal kompenzáltak bennünket a készítők, szemügyre vehetjük, milyen környezetet álmodtak meg a srácok az új anyag köré.

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.

Omerta: City of Gangsters - dátum és trailer

A Tropico fejlesztői nem csupán a banánköztársaságok világát építgetik, hanem a 20-as évek Amerikájában is tehetünk is körutazást az Omerta: City of Gangsters című, ősszel érkező RTS-ükben. A szervezett bűnözésben kell érvényesülnünk, miközben a város feletti dominanciánkat erősítjük meg.