Nem tavaszi cím lesz a Forza Motorsport

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 28.
  • Hír
Link másolása
Jeff Grubb értesülései szerint a játék várhatóan 2023 második felében érkezhet, az Xbox fejesétől nem érkezett pontosítás.

A szerdai Developer_Direct során a játék megjelenéséről annyi információ jelent, mint szerint 2023-ban fog megjenni, pontosabb dátumot nem kaptunk. Jeff Grubb, a Giant Bomb újságírójának podcastjében azonban arról beszélt, hogy értesülései szerint a játék valamikor az év második felében fog csak megjelenni.

Eredetileg ezért tavaszára harangozták be a megjelenést a bejelentésekor, azonban Grubb véleménye szerint a tág megjelenési ablak egyértelműen azt jelenti, hogy a játék nem fog nyár előtt megjelenni, és legkorábban is csak a harmadik negyedévben várható, talán még később. Azért is volt feltűnő a konkrét megjelenési dátum hiánya, mert a műsorban megjelenő többi játék konkrét dátumot kapott.

Phil Spencer ugyan reagált a dologra egy interjúban, azonban konkrétabb megjelenési dátumot ő sem közölt. Igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a játék az idén megjelenik, egyébként is, a Turn10 stúdió eddigi munkásság révén nem kell aggódnia a rajongóknak a játék minőségére.

2.
2.
Merőkanál
Nagyon helyes ! Értelmetlen is megjelenésről beszélni ha annyira távol van még .Soha nem értettem mikor kitesznek egy nesze semmi fogd meg jól videót és majd 3 év onnantól mire megjelenik persze köze nincs a prezentált anyaghoz .....
1.
1.
crytek
Eddig se nagyon volt az
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...