Online játék lesz a Redfall, még egyjátékos módban is

Link másolása
A Bethesda megerősítette: még a szólójátékosoknak is szüksége lesz stabil internetkapcsolatra ahhoz, hogy a Redfall videójátékkal játszanak.

A fejlesztők megerősítették, hogy a Redfallhoz a játékosoknak állandó online kapcsolatra lesz szükségük, még akkor is, ha egyjátékos módban játszanak. Az Arkane Austin és a Bethesda Softworks közös munkájának a gyümölcse, a Redfall egy nyílt világú akció-FPS, amiben néhány túlélővel együtt kell megküzdeni a játékosnak a vámpírok ellen. 

Ez azért jól hangzik, nem? Az már kevésbé, hogy ennek a játéknak a kipróbálásához internetre is szüksége lesz a játékosoknak. A követelményt a játék hivatalos GYIK-je is megerősíti, ami szerint a játékosok ugyan Xbox Gold előfizetés nélkül is játszhatnak majd szólóban, azonban minden esetben online kell majd lenniük.

Sok modern játék tartalmaz olyan DRM-et, amely a kalózkodás megakadályozása érdekében egyszeri online ellenőrzést igényel. Azonban a tartós online követelmény továbbra is viszonylag ritka az egyjátékos móddal rendelkező modern játékok esetében. A fejlesztők egyelőre még nem kommentálták a jelenséget. 

A Redfall 2023. május 2-án érkezik meg PC-re és Xbox Series X/S konzolra. 

2.
2.
delphijos
“Az már kevésbé, hogy ennek a játéknak a kipróbálásához internetre is szüksége lesz a játékosoknak”

Szerintem azért 2023-ban talán siránkozni azon hogy kell net valamihez már felesleges… főleg ha valakinek a játék a hobbi.
1.
1.
crytek
Felhőben csapatom majd így ez nekem alap :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...