Törölt egy új Titanfall-játékot az EA és a Respawn

  • Írta: szlav
  • 2023. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Titanfall Legends valódi hidat képezhetett volna a Titanfall és az Apex Legends közt, a hírek szerint azonban az Electronic Arts félúton jegelte a projektet.

Több készülőfélben lévő játékot is törölt a napokban az Electronic Arts, köztük pedig akad olyan cím is, aminek mind az Apex Legends, mint pedig a Titanfall-játékok rajongói örülhettek volna. A kiadó a minap bejelentette, hogy leáll az Apex Legends Mobile támogatása, a Battlefield Mobile fejlesztése félbemarad, az utóbbin dolgozó Industrial Toys stúdióját pedig ezzel a lendülettel be is zárják. A Bloomberg újságírója, Jason Schreier szerint azonban itt nem ért véget a szomorú lista.

Schreier három olyan alkalmazottal is felvette a kapcsolatot, akik a Respawn Entertainment csapatánál jól ismerték a TFL, azaz Titanfall Legends nevezetű projektet, melyre szintén földet dobott az üzleti stratégiát váltó kiadó. A belsős infók szerint a Titanfall Legends egy egyszemélyes sztorikampányra építő first-person shooter lett volna, ahol a villámgyors akció mellett a kötetlen mozgás is nagy szerepet játszott. Gyakorlatilag egy olyan játék lehetett volna, amely végleg egy nevezőre hozta volna a TItanfall és az Apex Legends közös univerzumát.

A fejlesztést Mohammad Alavi, a Respawn korábbi kreatív direktora vezette egészen 2021-ig, amikoris az úriember elhagyta a stúdiót. A szóban forgó projektet számtalan alkalommal megszellőztették már, Alavi távozása azonban nyilvánvalóan megbillentette a munkálatokat. A Titanfall Legends törlése egyébként Jason Schreier szerint közel 50 fejlesztőt érinthet. Egyelőre nincs szó arról, hogy a kiadó leépítené a feladat nélkül maradt alkalmazottakat - helyette új pozíciót keresnek nekik a Respawn további fejlesztőrészlegein belül.

2.
2.
crytek
Pedig a 2-ben a single player felettébb jó volt. Akár vihetnék külön is a single vonalat
1.
1.
markoci555
pedig én nagyon adtam volna... nem játszottam túl sokat az apex-el, de szerintem a legjobb battle royale, kár hogy rohadt toxic a közösség
valami doom-os cucc ütött volna, csak gondolom nem vennék annyian mint az idióta cod-ot, vagy mint skineket meg battle pass-t apex-ből...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...