Érkezik a Shadow Warrior 3: Definitive Edition

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Kevesebb, mint egy évvel az eredeti játék megjelenése után kibővül a Shadow Warrior 3, rengeteg extra tartalmat ígér a játék Definitive kiadása.

Shadow Warrior 3 egy korrekt akció-FPS lett, nem okozott csalódást a Devolver Digital és a Flying Wild Hog csapata. Közel egy évvel a megjelenése után kibővül az alapjáték, és ingyenes next-gen változatot is kap a Shadow Warrior 3: Definitive Edition személyében. A natív PlayStation 5 és Xbox Series X/S változatok támogatni fogják a 4K felbontást, illetve a stabil 60fps-re vágyók is találni fognak grafikai beállítást rá, PlayStationön továbbá kihasználásra kerülnek a DualSense kontrollerben rejlő lehetőségek, illetve a 3D hangzás is.

Továbbá minden platformon extra tartalom kerül a játékba, ilyen például a New Game+, illetve az extra nehézségi beállítás. Ezen felül új, kihívásokkal teli túlélőmódot, új fegyver skineket, és új arénákat is találunk a játékban. Az alapjáték birtokosai ingyenesen frissíthetnek az új kiadásra, mindenki más pedig csökkentett áron juthat hozzá. 

A Shadow Warrior 3: Definitive Edition február 16-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
maktub
Nekem bejött a játék a rövidségével együtt, de kétség kívül elkéstek ezzel az update-tel. Egyébként nekem úgy rémlik, hogy PS5-ön eddig is stabil 60 fps-sel futott a játék.
1.
1.
Kamukaze
Számomra a 2. rész után baromi nagy csalódás volt, pedig nagyon vártam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...