Valóban megérkezett a Discord alkalmazás PlayStation 5-re

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A PlayStation 5 legújabb, egyelőre csak béta állapotban lévő szoftverfrissítése végre magával hozta a régóta várt Discord alkalmazást, továbbá számos új kényelmi funkciót is.

Már tavaly elérhetővé vált a Discord PlayStation-integrációja, melynek hála végre kiírta az alkalmazás az aktuális játéktevékenységünket konzolon, ha összekötöttünk a Discord és PSN fiókunkat. Idén januárban szinte biztosnak tűnt, hogy végre a natív Discord alkalmazás is elérhetővé válik a PlayStation 5-re, most pedig ez be is bizonyosodott a legújabb béta szoftverfrissítésének hála.

Természetesen nem ez az egyetlen újdonság, amit magával hozott a rendszerfrissítés, ezen felül már 1440p felbontás mellett is támogatott a VRR, ami a monitort használóknak bizonyára nagyon örömteli hír. Továbbá most már lehetőségünk lesz különböző szűrőket beállítani a saját magunk által létrehozott játéklistákra, illetve már a Party Chatből is kérhetünk közvetlen képernyőmegosztást a barátainktól. Továbbá már manuálisan is feltölthetjük a konzolon készített képeket és videókat a PS Appba. A frissítés a nagyközönség számára előreláthatólag márciusban válik elérhetővé. 

2.
2.
JacoB
most komolyan... ps4-re ennyire nehéz lett volna lefejleszteni?
1.
1.
Lorthirash
Ez már nagyon időszerű volt a crossplatformos játékok miatt így tud mindenki kommunikálni egymással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...