Áttekintő előzetesen a Blood Bowl III

  • Írta: szlav
  • 2023. február 6.
  • Videó
Link másolása
A hétvégi Super Bowl előtt új előzetest kapott a Blood Bowl III. Az amerikaifutballt a Warhammer véres ütközeteivel vegyítő játék sok újdonságot tartogat a visszatérő játékosoknak.

A tengerentúlon egy a hétvége (és talán az egész hónap) az amerikai focié, így abszolút érthető, hogy a Nacon és a Cyanide Studio is most izzítja be csak igazán a Blood Bowl III marketinggépezetét. A Warhammer Fantasy Battles világát némileg elferdítő körökre osztott sportjáték sokat fejlődött az előző két rész óta. Habár a közönségkedvenc csapatok ezúttal is visszatérnek, a 12 frakciót indító kezdeti felhozatalban már az Imperial Nobility, az Old World Alliance és a Chaos Renegades összeállításai is feltűnnek.

Habár az amerikai futball szabályaira alapuló körökre osztott játékmenet marad a helyén, a Cyanide Studio csapata alaposan továbbfejlesztette a franchise eddig ismert rendszereit. Az alapvető passzolási rendszertől, egészen a fejlesztésekig és a csapatunk testreszabásáig, szinte a játék minden aspektusát továbbgondolták a fejlesztők - reméljük, hogy a zsáner szerelmesei elégedettek lesznek a végeredménnyel.

A Blood Bowl III február 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, később pedig még egy Nintendo Switchre szabott átirat is várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...