Ejrajtolt a Steam Jövő Feszt

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 7.
  • Hír
Link másolása
Az egy héten át pörgő esemény ideje alatt rengeteg játék demóját teszik elérhetővé, érdemes szétnézni köztük. Lehetőségünk van magukkal a fejlesztőkkel is beszélni.

Az esemény persze nem csak a több száz demó katalógusából áll. Február 6. és február 13. között számtalan élő közvetítést is rendeznek, melyekben a fejlesztők mutathatják be a játékukat, sőt chatelni is lesz lehetőségünk velük. Egyszerre több közvetítés is zajlik, így akár egy régóta kiszemelt játékról szeretnél még többet megtudni, vagy csak valami új és izgalmas indie címre vadászol, itt szabadon válogathatsz a streamek és a demók között.

Olyan címek demóját lehet kipróbálni, mint a Darkest Dungeon II, vagy a nem sokkal az esemény előtt megjelent I Am Future. Nézzetek szét bátran!

A Steam Jövő Feszt alapvetően nem újdonság, csak eddig Steam Játékfesztiválként volt ismert 2019 óta a The Game Awards kísérőeseményeként.

1.
1.
markoci555
előző 2 netx fest-nél voltak kis ajándékok, amik motiváltak, hogy minél több eddig számomra ismeretlen játékot kipróbáljak, most ha jól látom semmi nincs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...