A saját nappalink lesz a Hot Wheels: Rift Rally versenypályája

  • Írta: szlav
  • 2023. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Szokatlan környezetben, a saját lakásunk kiterjesztett valóságában startolhatnak el a Hot Wheels: Rift Rally versenyautói.

Nagy dobás volt a Mario Kart Live: Home Circuit, így a Velan Studios még egyszer elsüti ezt az ötletét. A Hot Wheels: Rift Rally gyakorlatilag megegyező koncepcióra épít: egy olyan versenyjátékról van szó, amely valódi, kamerával felszerelt távirányítós autókat és a saját lakásunk terepét használja fel az őrült videojátékos mókához.

A virtuális térben azonban nem kell beérnünk a fizikailag is megvásárolt járgányunkkal - a PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, illetve iOS-es eszközökön futtatható játékban átalakíthatjuk, átfesthetjük, gyakorlatilag teljesen személyre szabhatjuk a kocsinkat, amely aztán úgy is jelenik meg a képernyőn, miközben a köröket rójuk vele a konyhaasztal lábai közt. Ahogy a Velan előző játékában, itt is saját magunk alakíthatjuk ki a power-upokkal és checkpointokkal tarkított pályát, ahol aztán egyszerre több játékos is megmérkőzhet egymással.

4.
4.
crytek
#2: Azt hittem ez valami kieg hozzá. Már nagyon belemerültem ezek szerint nem látok ki a fejemből :)
3.
3.
Ati1975
#1: Ez nem nem az amire te gondolsz az a Hot Wheels Unleashed.

Már csak azért sem mert ez nem lesz xbox-ra se pc-re csak ps5,ps4 és ios-re meg még meg se jelent
2.
2.
szlav
#1: Itt becsúszhatott valami erős képzavar. Bár nem lenne rossz, ha a Game Pass mellé osztanának távirányítós kisautókat is :D
1.
1.
crytek
Most kezdtem el a game passba egész jó. Normalon is 76x kell újrakezdeni mire első tud lenni az ember szóval elég sok idő lesz végigvinni a játékot. Realitása nem sok van egyébként ilyen scooby doo járgánnyal harcolok sokszor azt nekem meg van egy lambom..szóval ilyen téren gagyi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...