Hardcore módot kapott a The Callisto Protocol

  • Írta: szlav
  • 2023. február 8.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig nem volt elég kemény számotokra a The Callisto Protocol, akkor van egy jó hírünk. A Hardcore Mode alaposan megszorongatja majd a legkeményebb túlélőket is.

Vadiúj frissítést kapott a Striking Distance Studios horrorjátéka, a The Callisto Protocol. A 11 gigás update számos optimalizációs javítást és egyéb bugfixet tartogat, ráadásul még az ellenfelek mesterséges intelligenciáján is csiszoltak a fejlesztők, a patch legnagyobb durranása azonban egyértelműen a Hardcore Mode lesz.

A Hardcore Mode kemény kihívást ígér minden játékosnak, hiszen az eddigi legnehezebb fokozatnál is nehezebb feladat lesz a túlélés a halott holdon. Kevesebb lőszer, gyógyítóeszköz és kredit vár bennünket, a széttaposott ellenfeleink pedig már nem dobnak fixen lootot. A fejlesztők emellett csökkentették Jacob Lee közelharci erejét, a börtön rusnyaságai azonban minden eddiginél nagyobbakat csapnak ránk. A megpróbáltatások tehát kemények lesznek, cserébe azonban bezsebelhetünk pár új achievementet vagy trófeát.

1.
1.
Macifasz
Olyan szinten használhatatlan az alap mechanika, ha kettőnél több ellenfél jön rád egyszerre, hogy már közepes fokozaton is le kellett raknom néha a kontrollert. Nagyon mazochista alkatnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki a hard fokozatnál egy még nehezebb fokozaton végig vigye. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...