Érdekesnek ígérkezik a Wanted: Dead világa és karakterei

Link másolása
Hamarosan megjelenik a Wanted: Dead, nézzük meg közelebbről a világát és a főszereplőket!

Már nem kell sokat várnunk a Wanted: Dead megjelenésére, előző hónapban közelebbről is szemügyre vehettük a játék harcrendszerét, valamint a gépigényére is fény derült. A legújabb kedvcsinálója a játék világára és a karakterekre fókuszál. Megismerhetjük a Zombie Unit tagjait, egy elit hongkongi rendőrcsapatot, akiknek az a küldetésük, hogy leleplezzenek egy hatalmas összeesküvést.

A hibrid slasher/shooter Wanted: Dead február 14-én érkezik PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

7.
7.
almaspite
#5: Mai világban számomra nagyobb játékoknál a grafika azt jelenti hogy motor. Itt lehet, hogy elhúzodó fejlesztés miatt még egy régebi motor zakatol alatta. Ami szerintem nem nyomja rá a bélyeget a kész termékre. Inkább az hogy elhúzodó fejlesztés, ami sose kecsegtet igéretesnek.

Viszont amit mutattak az nekem tetszett, kíváncsian várom mi lesz belőle.
6.
6.
DragonBleacPiece
Nagyon kritikus vagyok a játékokkal xD de ez egy okosnak látszani akaró valami, 12 egy tucat akció game rpg elemekkel és diablo 2 skillfával, mehh..
5.
5.
Yanez
#4: Persze, hogy nem minden a grafika,de van amelyiknek van bizonyos stílusa, itt viszont számomra nem a stílus ugrik be róla, de legyen ez az én bajom. :)
4.
4.
hedzsooo
#3: Roviden nagyon, + enyhen banalisan fogalmazva, sz'al csak sarkitva most: a grafika nem minden
3.
3.
Yanez
Ez a játék első blikkre minimum 10 évet késett, de egyelőre amúgy sem mutat semmi olyat, amitől padlót kéne fogni. Grafikailag sem korhű. 7 pont a tippem, max 7.5, de arra kíváncsi leszek.
2.
2.
Ati1975
Én előrendeltem belőle a collector edition csak sajnos nem jön belőle Magyar honba.
1.
1.
hedzsooo
Ez ahhoz kepest amilyen csendesen evezik be a koztudatba, szerintem elegge nagyot fog durrani. Sokaknak fog ez tetszeni, ha technikai gondok nem lesznek vele, illetve nem nagyok. A sikert nem csak a jatek stilusa miatt konyvelnem mar most el neki, hanem mert pl. van benne eleg frissesseg is szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...