Nem vicc: hivatalos randiszimulátort kapott az Overwatch 2

  • Írta: szlav
  • 2023. február 14.
  • Hír
Link másolása
Loverwatch. Már a cím is mindent elárul az Overwatch 2 hivatalos randiszimulátoráról, melyet a Blizzard csapata Valentin-napra ajándékozott a népszerű lövölde rajongóinak.

Ne hazudj, tudjuk jól, hogy te is szívesen meginnál egy forró kávét Mercy vagy Genji társaságában! Nos, van egy jó hírünk: az idei Valentin-napra a Blizzard előrukkolt a Loverwatch című játékkal. Egy böngészőben futtatható randiszimulátorról beszélünk, melyben megpróbálhatjuk elcsavarni az említett két karakter fejét, az pedig már csak a hab a tortán, hogy ezért játékbeli jutalmakat is kapunk az Overwatch 2-ben.

Mindeközben persze magában az Overwatch 2-ben is dúl a szerelem. Itt a Love of Geometry című limitált játékmódot próbálhatjuk ki, melyben két csapatnyi Hanzo esik egymásnak, Ámor nyilait lövöldözve egymásra. A különleges játékmód még Hanzo egyik régi, azóta megváltoztatott képességét, a Scatter Arrowt is visszahozza - tegyetek vele egy próbát! Az esemény február 28-ig fut, vagyis két hetetek van a jutalmak begyűjtésére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...