Így festett a Dead Rising 5, mielőtt törölték azt

  • Írta: szlav
  • 2023. február 18.
  • Videó
Link másolása
A Dead Rising: Dia de Los Muertos fejlesztése zsákutcában kötött ki, az egyik egykori fejlesztő jóvoltából azonban most mozgás közben is láthatjuk a törölt játékot.

Habár a Dead Rising 4 után csendben felszívódott a Capcom zombihentelős szériája, a stúdió tervezett egy ötödik nagy epizódot is, amely Dead Rising: Dia de Los Muertos néven kerülhetett volna a játékosok elé. A fejlesztés 2017-ben gőzerővel zajlott, a játékot azonban végül elkaszálták, az pedig szinte egészen biztos, hogy a Mexikóban játszódó epizód, melynek főszereplője ismét Chuck Greene lett volna, sosem fog már ebben a formában megjelenni.

A fejlesztők munkája azonban nem illant el nyomtalanul. Egy Twitter-felhasználó ugyanis a minap megosztotta a korábbi pályatervezői munkáját, melyen jól látható, hogy milyen irányt vett volna az őrült zombis széria. A fent mellékelt videó csupán egy a sok közül, számos további látnivalót találhatunk az illető portfólióján. Így kaphatunk némi ízelítőt a helyszínekből, az átdolgozott lootrendszerből és élesben láthatjuk a jóval rugalmasabb mozgásmechanikákat is.

Mit gondoltok, kár érte, hogy a Capcom elvetette az ötödik Dead Rising játékot? Láttok esélyt rá, hogy a széria visszatérjen a közeljövőben?

3.
3.
DamonSan
Ezt látva, nagyon örülök neki, hogy törölték.
2.
2.
koffein
A Hifi rust nem a crapcom csinālta.
1.
1.
Veta88
És ehelyett csináltak egy Hifi - Rush-t.
Csak gratulálni tudok en nem tudom mivan ezzel a céggel mostanában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...