Két hét alatt 12 millió fogyott a Hogwarts Legacyből

  • Írta: zoenn
  • 2023. február 24.
  • Biznisz
Link másolása
A Warner Bros. Games történetének eddig legjobb debütjét produkálta a Harry Potter világában játszódó akció-kalandjáték. Eddig is sejtettük, hogy a Hogwarts Legacyért odavannak a játékosok, de most itt vannak a számok.

Habár a kiadó illetékese már a minap is dicsekedett egy sort a Hogwarts Legacy meggyőző rajtjával, a száraz eladási számokra azonban eddig várnunk kellett. A játék minden idők legjobb debütjét mutatta fel a Warner Bros. Games történetében, hiszen két hét alatt 12 millió példány talált gazdára belőle, és 850 millió dollár bevételt hozott a kiadó konyhájára.

A Hogwarts Legacy ezzel megközelítette a Call of Duty: Modern Warfare II számait is, hiszen az Activision lövöldéje 10 nap alatt 1 milliárd dollárt hozott a konyhára. Ez bizony szép teljesítmény egy vadiúj alkotástól, még akkor is, ha a közkedvelt Harry Potter világára épül.

A WB Games emellett megerősítette, hogy a játék a Twitchen is nagyot ment: megjelenéskor elérte az 1,28 milliós nézőcsúcsot, ami abszolút rekord az egyjátékos címek között a Twitch történetében.

A Hogwarts Legacy játékosai eddig összesen 280 millió órát töltöttek a játékkal. És ez még csak a kezdet, hiszen az Avalanche fejlesztése csak áprilisban jelenik meg az előző generációs konzolokra, júniusban pedig Nintendo Switchre.

6.
6.
Heldengeist
Ez történik, ha olyanok bojkottálják a játékot, akik egyébként sem vennék meg :D
5.
5.
Extol
#3: Valóban, nem kétséges!
4.
4.
Chdz
A duel rohadt jó lett benne, nagy potenciál lenne benne, hogy lehessen multi is. Ha lesz eszük, idővel tesznek bele. PvP 1v1, 2v2, 5v5 is lehetne, meg a mini-játékokat is lehetne egymás ellen..

Az RT implementáció meg lehetne nvidiás, mert a gyári ritka szar.. Metro Exodus, Control szénné alázza..
3.
3.
Marcus88
#2: Várható volt a siker + löktek hozzá egy open worldöt sok bejárható területtel és feladatokkal.
Ugyan ez van a Gyürük Urával is csak egy normálisat kellene összehozni és vinnék mint a cukrot!
2.
2.
Extol
Tudva mekkora a Harry Potter rajongótábor nem csoda hogy az eladások is magasak.
Engem a nyers, középkorias fantasy vonz, és egy filmet sem bírtam végignézni a HP-kből, de elismerésre méltó amit bejárt ez az univerzum.
1.
1.
crytek
Steamspy-t akkor nem értem, hogy vajon mit mérhet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...