Rengeteg újdonságot ígér a Battlefield 2042 negyedik szezonja

  • Írta: szlav
  • 2023. február 26.
  • Letöltés
Link másolása
Nagy lendületet vesz a Battlefield 2042 a negyedik szezonjában. Az Eleventh Hour névre keresztelt frissítés új pályát, specialistát és járművet, illetve számos új fegyvert hoz magával.

A közelmúltban visszatért a specialisták klasszikus osztályrendszere a Battlefield 2042-be, a negyedik szezonális frissítés pedig még több tartalommal tölti fel az online csatatereket. Az Eleventh Hourh Dél-Afrikába, a Flashpoint nevezetű térképre kalauzol bennünket, ahol az új specialista, Camila Blasco felderítésre és beszivárgásra szakosodott képességeit és a szezon elején debütáló közelharci fegyvereket is könnyen hasznosíthatjuk.

Mert bizony érkeznek bőven új játékszerek! A közelharcra a Super 500 sörétes puska vagy az AC9 SMG lesz a jó választás, középtávon pedig az RM68 gépkarabéllyal és az RPT-31 LMG-vel apríthatunk majd - ha pedig a teljes pusztítás a cél, akkor nehezen lőhetünk mellé az SPH gránátvető ragacsos robbanótölteteivel. Természetesen egyetlen Battlefield-pálya sem lenne az igazi jókora nyílt terepek nélkül - ezeket a CAV-Brawler páncélozott járműben szelhetjük át. Mindezt a DICE megfejelte egy újabb 100 szintes csatabérlettel is, amellyel rengeteg új kozmetikai jóságot zsebelhetünk be.

A Battlefield 2042 negyedik szezonja, az Eleventh Hour február 28-án élesedik PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

2.
2.
salaxx
Lehet rosszul emlékszem (mert a 4 óta origin Premierrel nyomtam... Mittomén mi most a neve... Ea play pro), de szerintem a 3-4 tartalmasabb DLCi (valóban 3-4 mappal) fizetősek voltak. Ez meg ingyenes. Az 5ben valóban volt egy nagy ingyenes dlc (mikor a csendes óceán bejött), de az szerintem később volt. (de lehet baromságokat beszéltem, most nem tudtam utánanézni)
1.
1.
Zisten
"Rengeteg"
Hmmm...
Anno 3-4 pálya érkezett egy szezonba.
Most meg annak is örülni kell, ha nem az az újdonság, hogy egy premier pályát átcicomáztak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...