Új kiegészítőt kap a The Sims 4

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Maxis csapata egy, a családi kapcsolatokra és új életcélokra összpontosító kiegészítőt ad ki hamarosan, amelyről trailer és készült. Úton van az ötödik rész is, de még messze a kiadás.

A The Sims 4 2014-es megjelenése óta már rengeteg kiegészítőt kapott, így nem is csoda, hogy a legújabb, Growing Together címet viselő csomag nem is annyira a komoly újításokról, semmint a meglévő mechanikák finomításáról fog szólni.

A Maxis március 14-én egy ingyenes frissítésben az alapjáték részévé teszi majd a csecsemőket, két napra rá, március 16-án pedig elérhetővé teszi az új kiegészítőt is. Maga a csomag 40 dollár lesz. A kiegészítő kapcsán érdemes megjegyezni, hogy már dolgoznak a Project Rene-n, ami gyakorlatilag váltani fogja majd a negyedik részt. Annyit tudni eddig a készülő játékról, hogy lesz benne egy- és többjátékos mód is, illetve, hogy a játék hangsúlyozottan korai fejlesztési fázisban van még, a sorozat rajongóinak nem kell attól félnie, hogy az új kiegészítő megvásárlása után nem sokkal megjelenne az új játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...