Az online funkciók bővítését várja a jövőbeli játékokban az Elden Ring atyja

  • Írta: zoenn
  • 2023. február 28.
  • Hír
Link másolása
Hidetaka Miyazaki egy interjúban árulta el, hogy milyen technológiák vagy trendek inspirálják őt. Az Elden Ring mindenható ura elsősorban az online funkciók kibővülésében látja a jövőt.

Az IGN-nek adott interjújában az Elden Ring rendezőjét, Hidetaka Miyazakit arról kérdezték, hogy jelenleg milyen új technológiák vagy trendek inspirálják őt leginkább a jövőbeni játékai fejlesztésénél. Elárulta, hogy a többjátékos elemek és az online funkcionalitás különösen fontos neki, így ezek előtérbe helyezésével készíti majd el a következő játékát.

Konkrétan arról van szó, ahogy az online elemek ötvöződnek a játék dizájnjával és az összes többi technológiával és jó látnia, ahogy az alkotók hogyan fejlesztik ezeket az elemeket az évek során. Példaként az Escape from Tarkovot hozta fel Miyazaki, amit különösen megnyerőnek tart a többjátékos funkcióit tekintve, bár részletekbe nem ment bele.

Úgy tűnik, hogy a FromSoftware ezekre az elemekre húzza fel majd a következő projektjét, legalább a vezető szerint ebben van a jövő. Bár az Elden Ringből sem hiányoztak az online elemek, hiszen más játékosokkal közösen győzhettük le a főellenségeket, illetve üzeneteket hagyhattunk az utánunk érkezőknek, de ez még csak a jéghegy csúcsa. Kíváncsian várjuk a konkrétumokat!

Az Elden Ring első kiegészítője, Shadow of the Erdtree pont ma délelőtt mutatkozott be.

2.
2.
Jarl Balgruuf
Az érdekes, mert a Dark souls játékok multija sokkal jobb volt mint az Elden ringé.
1.
1.
DragonBleacPiece
remélem ez azt jelenti hogy megszakítás nélkül megy majd a co-op, nem kell minden egyes mohás barlang meg lovagi vár elején és a vége után újraidézni egymást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...