Megerősítették a márciusi Xbox Live Games with Gold-címeket

Link másolása
Az előfizetéssel rendelkező játékosok 2023. márciusában is frissített kínálatból válogathatnak majd.

A Microsoft hivatalosan is bejelentette a 2023. márciusi Xbox Live Games with Gold címeket. A katalógus ezúttal sem kapott egetrengető videójátékokat, de azért nem panaszkodhatnak az előfizetők. Nézzük, mik is azok! 

Elsők között egy misztikus sci-fi kalandot üdvözölhetnek az előfizetők, méghozzá a Trüberbrook című, 1960-as évekbeli kalandjátékot. Ennek a játéknak a segítségével egy európai körutazáson keresztül bújhatsz egy tudós bőrébe. Emellett érkezik még a Sudden Strike 4 - Complete Collection, ami a Kite Games második világháborúban játszódó stratégiai játéka. 

Egy teljesen másik világba, a 19. században játszódó, természetfeletti horrorjáték univerzumába is elkalauzol bennünket a játékkínálat: a pixel art Lamentum március 16-tól április 15-ig lesz ingyenesen letölthető.

Ez utóbbi kivételével az Xbox One-on és Xbox Series X/S-en igényelhető videójátékokat március 1-től egészen 31-ig vághatják zsebre a játékosok.

Az új hónap kezdetével azonban nem csak az Xbox Live Gold kínálata bővül, hanem a Game Pass katalógusa is. Az erre a listára érkező játékok között, ízelítőül, ott szerepel az Atomic Heart és a Wo Long: Fallen Dynasty is, a további címekkel kapcsolatban pedig ide kattintva tudtok tájékozódni.

5.
5.
crytek
#4: Aha csak kinek jó? ami nekem pl jó azt más lehet pl bottal sem.
Ő írta nem ismeri. (Mondjuk gamer világban eleve erős valamiről nem hallani)
Szóval szerintem a sudden strike jó most aztán előrébb van ezzel biztosan :)
4.
4.
norbi27
#3: Nem azt kérdezte, hogy melyik a jó "neked", hanem melyik jó játék. Tudod, ez egy gamer oldal kommentszekciója. De sebaj, ismételten megvillantottad, hogy mekkora egy kolosszális antiszociális suttyó vagy.
3.
3.
crytek
#2: Ha nem ismered akkor nem mindegy neked, hogy nekem mi a jó?
Ha nem tudsz a címekről akkor nincs miről beszélni
2.
2.
adamsfamily
#1: Melyik a jó ezek közül?Egyiket se ismerem.
1.
1.
crytek
Na mi történt ezzel a részleggel ,hogy mertek beletenni jó címet is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...