Felülnézetes spin-offot kap a Deep Rock Galactic

  • Írta: szlav
  • 2023. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan új perspektívából figyelhetjük a bátor űrtörpék kalandjait. Bemutatkozott a Deep Rock Galactic: Survivor, a népszerű kooperatív lövölde első önálló spin-offja.

Az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb kooperatív játéka, a Deep Rock Galactic idén egy izgalmas mellékágat kap. Aki ismeri a sötét bányák és hatalmas bogarak közt tevékenykedő űrtörpék kalandjait, azok nem lesznek nagyon elveszve a Deep Rock Galactic: Survivorben sem. A feladat ismét az értékes ércek bányászata és a foggal-körömmel való túlélés lesz, ezúttal azonban egymagunkban, izometrikus kameranézetből figyelve eshetünk neki a kihívásoknak.

A kincskeresős bullet hell 4 játszható karakterrel, legalább 30 fegyverrel, többféle főellenféllel, biommal és eltérő küldetésekkel lép idén a Steam Early Access programjába - ennél persze jóval több tartalom vár majd bennünket a teljes játékban, melynek megjelenési dátuma még nem ismert.

A Deep Rock Galactic: Survivort egyébként nem a Ghost Ship Games fejleszti. Ez lesz a Ghost Ship Publishing címere alatt kiadott egyik első játék, melynek tényleges fejlesztői munkálatait a Funday Games látja el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...