15 percig pörög a Dead Island 2

  • Írta: szlav
  • 2023. március 2.
  • Videó
Link másolása
Alig hisszük el, hogy alig másfél hónap múlva megjelenik a Dead Island 2! Addig is, most egy kiadós gameplay bemutatón leshetjük a Los Angeles-i zombihentelést.

Beverly Hills és Bel-Air luxusvillái közt elszabadult a pokol, de ez csak még több okot ad arra, hogy jól érezzük magunkat a világvége kellős közepén! Az élőholtak aprítását ezúttal a Dead Island 2 egyik játszható főhőse, Dani végzi, aki elég kiegyensúlyozott karakter, jól bánik a közelharci fegyverekkel és a stukkerekkel is. A kiadós gameplay remek alkalmat ad arra, hogy meglessük a játék harcrendszerét, az új kártyás képességeket, na meg persze azt, hogy milyen kihívást állítanak majd elénk Los Angeles hörögve sántikáló lakosai.

A Dead Island 2 április 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
markoci555
ez a kommentátor nagyon nem kellett volna alá...pár perc után némítva néztem tovább

első ránézésre ugyan az az egész mint az első 2 rész, hud meg minden, kicsit jobb grafikával, de remélhetőleg alap mechanikában sikerül javulni, főleg lőfegyvereknél, mert undorító konzolról pc portnak érződött az egész
meg ha már lőfegyverek, egy egyszerű pisztoly lövedéke (pl 9mm) ne vigye már le egy ember lábát... Reno911 jut eszembe, de az egy vígjáték és legalább Desert Eagle volt.
1.
1.
Kamukaze
Minden zombis fps közül, eddig ez tetszik a legjobban. Remélem a megjelenéskor is így lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...