A minihűtő után jöhet az Xbox kenyérpirítója

  • Írta: szlav
  • 2023. március 5.
  • Hardver
Link másolása
Ha az Xbox Series X-ről mintázott minifrigó nem volt elég meggyőző, akkor kapaszkodjatok meg: úgy tűnik, hogy az Xbox Series S kenyérpirító formájában érkezik majd a konyhapultra.

Mielőtt a kérdés felmerülne, igen, az Xbox Series X minihűtője egy valós, megvásárolható termék volt, az pedig világos, hogy Phil Spencerék humorérzéke nem kopott el azóta sem. Habár mi inkább egy rezsóként tudtuk volna elképzelni az Xbox Series S-ről mintázott konyhaeszközt, a Microsoft úgy döntött, hogy inkább egy teljesen működő (és nem mellesleg iszonyatmenő) kenyérpirítót dob a piacra.

Habár a redmondiak hivatalos bejelentése még várat magára (vagyis elképzelhető, hogy a francia XboxSquad korai április poénjáról van szó), a fenti ábrák egészen meggyőzőek, úgyhogy mindenképpen meg akartuk veletek osztani ezt a csodát. Mi több, ha tényleg nem hoax a franciák szivárogtatása, akkor egy rakás új Xbox-témájú furcsaság jelenhet meg a polcokon hamarosan, kezdve az egéralátétektől egészen a tányér- és bögrekészletig.

2.
2.
csoki0619
Jöhet, már vártam mikor kerül be GP-be a piritós, rohadt drága a kenyér, én inkább kivárom, mikor kerül be humbuk bundliba. Tudtam, h előbb utóbb a kenyér is benne lesz, ha már előző hónapban a liszt volt a havi ajándék. Próbáltam gyúrni egyszser egy kenyér tésztát, de béna vagyok benne egyszerűen, az első hozzáadott élesztőnél elfáradt a kezem, kipróbáltam a gluténmentest is ,ez nem nekem való, hiába.
1.
1.
markoci555
2 slice toaster?
a kép nem valami jó minőségű, de ebbe talán egy darab normális méretű kenyérszelet férne el...
avagy hogyan legyen dupla annyi idő megcsinálni pár pirítóst tripla (vagy magasabb?) annyi pénzért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...