Ismét csúsznak a Hogwarts Legacy előző generációs kiadásai

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 7.
  • Csúszás
Link másolása
Szerencsére PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en megkezdődhetett a varázslatos kaland, de az előző generációs konzokra már másodjára csúsztatják el a megjelenést.

A Hogwarts Legacy már hetek óta nem kerül le a toplisták éléről, így az Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosok már biztosan tűkön ülnek, hogy kipróbálhassák a mágikus kalandot. Azonban van egy rossz hírünk, ismét egy hónapot csúszik az előző generációs megjelenés. 

A Warner Bros. Games és az Avalanche Software bejelentették, hogy az előzőleg megszabott 2023. április 4. helyett a játék 2023. május 5-én jelenik meg a fentebb említett eszközökre. A Nintendo Switch-re tervezett kiadás debütálásáról nem került ki újabb információ, ezért az valószínűleg az eredeti 2023. július 25-i dátumon marad. Legalábbis reméljük. 

Ne feledjétek: A Hogwarts Legacy 2023. május 5-én várható Xbox One és PlayStation 4 konzolokra, 2023. július 25-én pedig Nintendo Switch-re!

1.
1.
Doomsayer
Vajon miért? Nem mintha egy ikongyűjtős open world játékért gondolnék pénzt adni és végképp nem arról van szó, hogy mindezt Switch-re szeretném, de most komolyan... nekem nagyon nehéz elképzelni, hogy mi lesz ebből Switch-en. Igazából az előző generációt is nehéz elképzelni, de a Switch-nél komoly kérdéseim vannak. Sőt megkockáztatom és kimondom, hogy nem hiszem el, hogy ebből lesz Switch verzió. Kiadó biztos szeretné, de szerintem nem lesz ilyen. Vagyis hát biztos van az a pénz, de akkor már lehetne Wii U-ra és PS2-re is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...