Bemutatkozott a World of Warcraft: Dragonflight első nagy frissítése

  • Írta: szlav
  • 2023. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
Sűrű év vár a World of Warcraft játékosaira. Már a nyakunkon van a Dragonflight 10.0.7-es frissítése, de bemutatkozott az első igazán masszív, 10.1-es sorszámú csomagja, az Embers of Neltharion is.

A Shadowlands gyengécske kifutása után a Blizzard csapata hatványozott erővel dolgozik azért, hogy a Dragonflight kiegészítő ne okozzon csalódást. Az veterán MMORPG fejlesztői a minap két nagy bejelentéssel is szolgáltak: lerántották a leplet az 10.1-es nagy frissítés címéről és annak tartalmáról, illetve dátumot biggyesztettek az azt megelőző 10.0.7-es frissítésre is.

Kezdjük a lényeggel: a 10.1-es patch az Embers of Neltharion nevet kapta, és ahogy már megszokhattuk, a frissítés alaposan felforgatja majd az online szerepjátékot. Egy vadiúj zónával, a földalatti tárnákból álló Zaralek Cavernnel bővül majd az MMO térképe, de ne ijedjünk meg, hiszen az expanzió egyik legizgalmasabb újítása, a dragonriding itt is megengedett lesz.

A patch egy új raidet, a 9 főellenfelet tartogató Aberrus, the Shadowed Crucible-t is magával hozza, a Mythic+ szerelmesei pedig egy teljesen új dungeon-rotációval és átdolgozott affixokkal köszönthetik az új szezont. Mindezek mellett rengeteg apróbb újításra, számtalan questre és egy új Renown-frakcióra is számíthatunk, az egyik legizgalmasabb újítást azonban a cross-faction guildek jelentik majd. Úgy tűnik, tényleg ennyi volt a hordások és allisok közti ellentéteknek.

A nyáron (valószínűleg májusban vagy júniusban) érkező nagy frissítés előtt azonban befut még a 10.0.7-es patch is. Ez az update március 21-én élesedik és számos régóta várt újítás mellett visszavezeti a játékosokat a Dracthyr kezdőzónára, a Forbidden Reach-re is.

Ezekre számíthatnak tehát a közeljövőben a World of Warcraft: Dragonflight játékosai. Ha mélyebben is át szeretnétek nyálazni az újdonságok listáját, látogassatok el a játék weboldalára, ahol a Blizzard fejlesztői alaposabban is kitértek a fentiekre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...