Nincs tervben, hogy a Diablo IV a Game Passbe kerül

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 14.
  • Hír
Link másolása
A közeljövőben biztos nem fog megjelenni a Diablo IV a Game Pass kínálatában, ezt maga Rod Fergusson, a sorozat vezérigazgatója erősítette meg a Twitteren, hiába vásárolja meg kiadót a Microsoft.

Egyhamar ne számítsunk rá, hogy a közelgő akció-szerepjáték a Microsoft saját előfizetéses szolgáltatásának kínálatába kerül, hiába hitte azt néhány rajongó, hogy az Activision Blizzard felvásárlása után ez logikus lépés lenne a redmondiaktól.

Ahogy azt Rod Fergusson, a Diablo-vezér a Twitteren elhintette, soha nem volt semmi konkrét pletyka vagy utalás arra, hogy a negyedik rész a Game Passbe kerül, ettől függetlenül a fejlesztők bizony kaptak jó néhány kérdést ezzel kapcsolatban, ideje volt hát eloszlatni a kételyeket.

Jelenleg tehát "nincs tervben", hogy a Diablo IV a szolgáltatás része lesz, ám ez nem jelenti azt, hogy valamikor jóval később ne tűnne fel benne, de biztosan nem a megjelenés környékén, vagy a közeljövőben.

6.
6.
Parano1d
Meglátjuk, a legtöbb eladás amúgy is az első időben szokott lenni, meg én nem hinném, hogy a felvásárlás körüli mizéria júniusig rendeződik.
Egyébként ismerve a Blzzard üzleti modelljét, lesz még elég fizetős kontent hozzá amúgy is, ami gondolom nem lesz része a GP-nek.
Részemről ha jó lesz a játék, nem fogom sajnálni rá a lét, ha meg nem, akkor olcsóért sem fog érdekelni.
5.
5.
Grabowsky30+
Én meg csodálkoznék ha nem kerülne bele. Nem hinném, hogy az ms-nek a spyro a tony hawk, vagy a crash bandicoot, miatt kellett az Activision Blizzards. Pont a COD a Diablo és a Warcraft meg persze a candy crush ami igazán érdekes lehet ebben a csomagban. Az úriember szerintem csak az eladásokat szeretné picit növelni ezzel, hogy nem érdemes várni a game pass-ra!
4.
4.
crytek
Szegény ember. Nem igen nézelődik a világban mi is történik egy felvásárláskor :)
3.
3.
hedzsooo
Nekem ugy is majd csak evek mulva kell, mikor osszes DLC- cucc kijott hozza es 1be meg lehet majd venni korrekt aron, + fel lesz normalisan patchelve, hibak java mar semlegesitve lesz benne... Meg addigra talan kiszedik majd azokat az elemeket belole, amik a jatekosoknak esetleg nagyon nem fognak tetszeni benne.
2.
2.
DarkLord
A játékkal szerintem elég hosszútávra terveznek, már ebből kifolyólag sem fogják évekig belerakni. Max., majd ha már nagyon nem megy a játék hozzon pár új játékost. Kíváncsi leszek nagyon a bétára, de megvenni biztos nem fogom megjelenéskor, hisz számomra rosszkor jelenik meg (nyáron) illetve elég magasra van árazva a játék szerintem (ez már nekem az a kategória, hogy egy játékért sem fogok 30 ezret fizetni ez 100%) illetve ahogy figyeltem fizetős tartalmak egyfolytában érkezni fognak a játékhoz menetközben (azt sem szeretem, ha mindig valamivel leakarják fejni az embert, lehet mikrotranzakció nem lesz, de ha félévente illetve sűrűbben adnak olyan content-eket pénzért, ami kiterjeszti a játékot stb. akkor végülis inkább megveszem, majd akkor ha mindent tartalmazni fog.) Na, majd meglátjuk mi lesz ebből.
1.
1.
Kamukaze
Tényleg létezik a földön olyan naív forma aki ezt gondolta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...