Még mindig erős évek állnak a Nintendo Switch előtt

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 14.
  • Hardver
Link másolása
A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser szerint felesleges a Switch utódjáról beszélni, hiszen még mindig nagyon életképes a konzol, és erős évek állnak előtte. Egyhamar nem fogják parlagon hagyni.

Doug Bowser, a Nintendo of America elnöke a közelmúltban hosszasan elbeszélgetett az Associated Press munkatársaival, és amikor a Switch potenciális utódja szóba került, kijelentette, hogy a cég még mindig "nagyon életképesnek" érzi a jelenlegi konzolt, így egyhamar nem is cserélik le.

Bowser szerint még mindig "nagyon-nagyon erős játékfelhozatal érkezik" Switchre, és a Nintendo "nagyon magabiztos" abban, hogy a konzol képes megőrizni teljesítményét a következő néhány évben.

Amikor arról beszélt, hogy a következő Nintendo-konzol milyen új képességekkel rendelkezik majd, Bowser csak annyit mondott, hogy "az egyik dolog, amit mindig szem előtt tartunk, hogyan tudunk meglepetést és örömet okozni és hogyan mutathatunk be új, egyedi módokat a játszásra.". Az biztos, hogy a következő generációs masina "meglepi és megörvendezteti" majd a játékosokat.

Mint ismert, a közelmúltban egyre több pletyka ütötte fel a fejét a lehetséges Switch-utód felől, néhány iparági bennfentes arról is meg van győződve, hogy a japánok már 2023-ban bemutathatják a nextgen konzolt, ám Bowser szavai mindezeket a szóbeszédeket megcáfolják, hiszen nem akarnak házon belüli konkurenciát az immár hétéves gépnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...