Gameplay előzetesen a Tekken 8 legújabb karaktere

Link másolása
A nundzsakus izompacsirta, Marshall Law is csatlakozik az eddig felsorakoztatott harcosgárdához.

A Bandai Namco fejlesztése alatt álló Tekken-franchise legújabb darabja sorra mutatja be a játszható karaktereit. Ez alól a mai nap sem kivétel, bemutatkozik a Tekken 8 eddig még nem látott harcosa: Marshall Law. Ahogy azt már megszokhattuk, ez a hős is kapott egy gameplay előzetest, amit itt meg is tudtok nézni! 

A videóban végignézhetjük, ahogy a nundzsakus izompacsirta 2 percen keresztül sorra döngöli földbe az ellenfeleit. Az eddig látottak alapján izgalmas meccseknek nézünk elébe! 

A Tekken 8 továbbra sem kapott megjelenési dátumot.

4.
4.
KratoS
#1: Kicsit túlgyúrták erre a részre, de a technikái nagyrészt ugyanazok.
3.
3.
Merőkanál
Mióta ez a műfaj létezik konzolokon soha nem értettem miért nem tudnak egy igazi kínai hagyományokra épülő kung fu játékot összerakni minden féle lézer meg anyám kínja effektek nélkül ? ? ?

A karaktereket a történelem már letette nem lenne hiány belőlük ! Bruce Lee - Bolo Yeung- Chackie Chan- Van Dame -Jet lee- Donnie Jen- és még sokan mások !!!
2.
2.
Shao Kahn
Én a magam részéről azt hittem, Marshall Law mostanra visszavonul, és fia, Forrest Law veszi át a helyét.
1.
1.
Nothing
Túlzottan elmegy a B/N ebbe a karikaturisztikus Street Fighter irányba, és nekem ez nem igazán tetszik. Law-hoz amúgy sem passzol ez a fatörzs bicepszes, testépítős, adonisz pacek. Ő egy gyors, izmos, de vékony, szálkás figura, mint az ihletője, Bruce Lee.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...