Egy utolsó DLC-hullámmal búcsúzik a Cities: Skylines

Link másolása
Bár március elején bejelentették a Cities: Skylines II-t, a Paradox mégis igyekszik megmutatni, hogy az eredeti játékban is van még kraft.

A Paradoxnak és a Colossal Ordernek már kevés ideje maradt, hogy megmutassák, mit is tartogat még a Cities: Skylines a rajongóinak, mivel nemrégiben bejelentették a folytatást. Így az összes, eddig meg nem valósult ötletet összegyűjtötték egy DLC-csokorba és a nagyközönség elé dobják még a második játék megjelenése előtt. Rengeteg király bővítés gyűlt össze a nem kevesebb, mint nyolc év alatt! 

Ez a kapuzárási pánik március 22-én veszi majd kezdetét, amikor is megjelennek az Africa In Miniature, Shopping Malls és Sports Venues csomagok. Ezekhez a tartalomcsomagokhoz néhány új rádióállomás is társul, amik külön letölthető tartalomként fognak megjelenni ugyanazon a napon. 

Mindezekhez májusban újabb tartalmak csatlakoznak majd: egy japán tematikájú vasutas bővítés, a Brooklyn and Queens csomag, valamint egy Industrial Evolution nevezetű épületválogatás, ami a különböző korok építkezési stílusait öleli fel. 

Gyors és rövid összefoglalóként pillantsatok bele a roadmap előzetesébe! 

A Cities: Skylines utolsó DLC csomagjai március 22-én és májusban debütálnak majd. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...