Redfall - vámpíroktól hemzsegő sztorielőzetes érkezett

  • Írta: szlav
  • 2023. március 16.
  • Videó
Link másolása
Redfall békés városa egyik napról a másikra egy sötét vámpírtanyává vált. Arról, hogy hogyan történhetett ez, a legújabb sztorielőzetes árul el egy-két fontos részletet.

Nincs már messze az Arkane Austin vámpíroktól és örült kultistáktól hemzsegő lövöldözős játéka, így jobb, ha lassan megtudunk egyet, s mást a massachusettsi kisvárosról és annak lakóiról. A legújabb sztorielőzetesből kiderült, hogy az Aveum Therapeutics sötét kísérletei keltették életre a vérszívó vámpíristeneket, akik hamar romba döntötték az egykor vidáman burjánzó halásztelepülést. A feladat pedig ránk és barátainkra hárul majd, hogy visszahódítsuk Redfall városát a gonosz lényektől.

A Redfall május 2-án érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul egyből elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

4.
4.
BrockSamson
Ha jatekmenet szorakoztato lesz, akkor johet. Haverokkal 3-4-en teljesen jok ezek a jatekok, nem igenylem, hogy megvaltsak a vilagot.
3.
3.
mephi
#1: Hasonló érzéseim vannak nekem is ezzel a játékkal kapcsolatban.
2.
2.
silkgoat
1.
1.
norbi27
Ez egy Apex Legends sokkal gagyibb grafikával, tucat multis gameplay elemekkel open world single playerbe erőltetve. A mozgásanimációk bénák, arcanimáció 15 éves, dedós ellenfelek és csillámpóni skillek.
A trailer végén bemutatott két különleges kiadás mindent elmond a koncepcióról.
Ennek a játéknak köze nincs a megszokott Arcane játékminőséghez és stílushoz.
Ez a game majdnem annyira hulladék tőlük, mint a Rocksteady-től a Suicide Squad.
Jár a nagy taps a játékiparnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...