Új stúdiót nyit a Respawn Entertainment

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 20.
  • Hír
Link másolása
A wisconsini stúdió feladat az Apex Legends fejlesztése lesz, a stúdió élére pedig egy iparági veteránt állítottak. A játék további tartalmait már ez a csapat fogja szállítani

Az új stúdió vezetője, Ryan Burnett a GamesIndustry.biznek adott interjújában beszélt a stúdió létrehozásáról és fő feladatairól. Burnett nem tegnap kezdte a játékfejlesztés, 14 évig dolgozott a Raven Software-nél, de az Epic Games grafikus motorjának fejlesztéséért felelős igazgatója is volt.

Az új csapata feladata az Apex Legends tartalmainak készítése lesz, azonban a plusz létszám és a dedikált működés okán a kísérletezés is az ő asztaluk lesz, hogy a live service játékot frissen tartsák. A játék rendezője, Steven Ferreira szerint a stúdió minden 90 napban új szezont fog tudni hozzáadni a játékhoz.

A játék jelenleg is futó 16. szezonja, a Revelry, idén februárban indult el, és kivételesen nem hozott új karaktert, hanem egy meglévőt dolgozott át. A tervek szerint a Respawn Wisconsin folytatni fogja ezt, így számos meglévő karakternél számíthatunk változásra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...