Érdekes statisztikát közöltek az Elden Ringről

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A FromSoftware diagrammokban közölte, hogy melyik főellenségek szedték eddig a legtöbb áldozatot. Arról is közöltek adatot, hogy melyik varázslatokat használták a legtöbbet a játékosok.

A FromSoftware nyílt világú soulslike játéka több "év játéka" címet is elhozott tavaly, ráadásul kis túlzással azt is elmondhatjuk róla, hogy csak az nem játszott még vele, aki aktívan elkerülte a játékot. Ezek tudatában is döbbenetesek azok a számok, amiket a fejlesztők a játékról közöltek:

Ez alapján elmondható, hogy a legelső és a legutolsó boss a legnehezebb. Persze, nem kizárt, hogy az első főellenség jelentette akadály sokaknak nehezebb volt, mint azt elsőre gondolták, innen a magas szám, míg az utolsó főellenség értelemszerűen, viszont természetes módon volt nehéz.

Emellett érdekes még megnézni a varázslatok listáját is, ami alapján megállapítható, hogy a játékosok nagy része fix kombinációkkal esnek neki a játéknak, a bevált recepteken nem változtatnak.

9.
9.
Neo1989
#3: „Ez a két komment most olyan, mint ha egy csalás, vagy trainer a világ legnagyobb gonoszsága és bűne lenne”

Szerintem én nem írtam azt hogy trainert használni bűn .
Én is használtam a DOOM 2016-nál mert 2X megpróbáltam normálisan nem ment. Hát akkor harmadszorra csináltam trainerrel.

Csak arra akartam utalni hogy az ilyen statoknál ezeket mindig kifelejtik ennyi.

8.
8.
DragonBleacPiece
#7: black flagben hajókázni trainerrel, skipelve a sok erőltetett ,,kövesd x y személyt" küldetést, meg az ismerősöd aki egy kondíció miatt nem tud gamelni rendesen az nem ugyanaz a kategória mint pl hogy 2 try után feladok egy bosst és cheatelek. ez nem más leszólása, mert pl az a tipikus szöveg hogy ,,megvette, az övé, úgy játszik vele ahogy akar" az arra vonatkozik hogy a játékon belül cheesel, de egy trainer az nem a játékban szereplő eszköz, ennyi erővel call of dutyban is lehetne átlőni falakon mert valaki unja hogy ki kell nyírni 500 playert hogy lépjen valami rangot..egyszerűen ez nem a videójátékok játszási módja, a csajához is az ilyen hív valakit ha impotenciája van hogy az okozzon neki örömet helyette? xD
7.
7.
Doomsayer
#6: Értem én, amit mondasz, sőt ez Elden Ring esetében teljesen egyet is értek. Jó ötlet mindezt elmondani, hogy esetleg aki bizonytalan, megpróbáljon belejönni és ezzel jobb játékélményt szerezni magának. Mindemellett én nem szeretnék az lenni, aki eldönti mások helyett, hogy mi a jó nekik és az sem akarok lenni, aki megmondja nekik, hogy ha ő jól érezte magát, akkor azt rosszul érezte, mert nem kellett volna :)

Van egy ismerősöm, aki egyedül él Angliában és éjjel nappal játszik. Minden nap, évtizedek óta. De sajnos nagyon ügyetlen minden platformon minden videojátékhoz és a 99%-át trainerrel viszi. Valahogy nem teljesen jó a kéz-szem koordinációja, vagy nem tudom, de a Mass Effect trilógia az egyik kedvence és ennyi év után meg a számtalan végigjátszás után sem tudja végigvinni legkönnyebb fokozaton sem. Ha nem látom a saját szememmel, akkor nem hiszem el, de láttam mit ügyetlenkedik. Közben meg megüti a guta. :) De mondom, olyan ember, hogy minimum 20 éve napi 4-6-7 órát is játszik akár. És ő is teljes áron vette meg az Elden Ring-et. Nekem unalmas lenne trainerrel, de neki nem akarom megmondani, hogy hogyan menjen benne.

Én meg az Assassin's Creed 4 open world akció rpg-t vittem trainerrel, nevezetesen olyannal, hogy legerősebbre van fejlesztve a hajó és halhatatlan a hajó... mert a mai napig rosszul vagyok tőle, hogy beleerőltették a játékba kihagyhatatlanul azt a részt és az amúgy jó játékot nem tudtam volna 2-3 óránál tovább húzni azzal az én szememben gusztustalan farmolós-időhúzós és egyértelműen NEM AC játékelemmel.

Szóval ez a téma messzire vezet és az is rendben van, ha valaki örül és úgymond egy kicsit büszke arra, ha végigvisz egy játékot (bár ez még mindig csak egy videojáték), de a másikat fikázni meg ítélgetni miatta szerintem nem a legjobb választás.
6.
6.
DragonBleacPiece
#3: painkiller c. gameben énis 999 lőszer cheateket nyomattam folyton, de más pörgős shooterekben (pl doom) használni cheatet ahol jönnek rád zombik meg szörnyek és nem is leszel fikázva érte mert egyértelmű hogy baromi szórakoztató pl benyomni egy zenét és közben hentelni ezerrel a végtelenségig.

de az elden ringben nem indokolt mert egy power fantasy ahol minden lehetőség meg van ahhoz (szó szerint belebotlasz segítőkbe és tárgyakba minden zugban amik megkönnyítenek mindent) hogy erős legyél és győzedelmeskedj, nem egy agyatlan shooter vagy egy gta san andreas ,,HESOYAM" kategória, azért vannak a bossfightok hogy felkészítsenek az egyre nehezedő következő fightokra és területekre, és hogy a game végére a főboss ellen bevethesd amit eddig tanultál. nem indokolt cheat meg trainer egy open world akció rpg játékba ahol már kezdéskor olyan sokfele indulhatsz és fedezhetsz fel helyeket, erősítve a karaktered, elnyomja egy trainer ennek a felfedezésnek az örömét
5.
5.
honest guy
#2: Én például a Controlt úgy toltam végig, hogy a menüben beállítottam a halhatatlanságot. Munka, család és sport mellett nincs annyi időm és energiám, hogy minden játékot végigküzdjek. Viszont a sztori érdekel és nem elégszem meg egy videó megnézésével. És még így is sokszor az ember torkában dobog a szíve, hiába halhatatlan. Jó ez így néha, szerintem nincs vele semmi baj.
4.
4.
crytek
#2: Milyenek? Szimplán érdekli őket a történet. Ha számomra emberi áron elérhető lesz majd simán végignyomom azzal a moddal amivel az ellenfelek nem támadnak ránk (vagy valami ilyesmi)
3.
3.
Doomsayer
Ez a két komment most olyan, mint ha egy csalás, vagy trainer a világ legnagyobb gonoszsága és bűne lenne egy single player játék esetén. Persze, az ER nekem is a nehézségi görbe miatt (is) tetszett és jó volt ahogy volt xbox-on, ahol szerintem nem lehet egyszerűen csalni, de amúgy nem bűn, ha valaki trainerrel megy. Az ő játéka, ő vette meg, ő tudja. Régi PC-s csoportokban is mennek még szleng szinten az IDDQD, IDKFA és hasonló dolgok és senki sem szól be a másiknak miatta.
2.
2.
Fata Morgana
Az eddigi "legkönnyebb" Souls-Like játék és ennek ellenére még is csalnak, milyen játékosok azok már??(Kb semmilyenek)
Közel 50 éves formámmal elsőre 625 órát csapattam vele(PS4Pro-n).
Amúgy akik ilyeneket tesznek, azok rossz hobby-t választottak csak nem szólt nékik senki sem.:)
1.
1.
Neo1989
"melyik főellenségek szedték eddig a legtöbb áldozatot"

Arról milyen stat lehet hogy trainer-t használva hányan röhögték végig az egészet ?
Az egyik ilyen oldalan "csak" 510.155 letöltést regisztráltak.
LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...