Elindult a GOG tavaszi vására egy ingyenes játékkal

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 21.
  • Akció
Link másolása
Az idő lassan, de biztosan melegszik fel, de mi onnan tudjuk, hogy tavaszodik, hogy a nagy online piacterek szép sorban masszív leárazásokat tartanak. Ezúttal a GOG-on van a sor, és még ajándékot is kapunk tőle.

A GOG is elindította külön bejáratú tavaszi vásárát, így érdemes minden nap ellátogatni az áruházba, hiszen újabb és újabb leárazások várják a DRM-mentes játékok rajongóit. A napi ajánlatok mellett egy ingyenes játékkal is szeretnék berúgni az akciót.

Ez pedig nem más mint a Lorelai, a Devil Came Through Here kalandjáték-trilógia záródarabja, amely egy igazán nagyszerű pszichológiai horror az emberi gonoszságról. Sötét és furcsa darab, nem kevés művészi értéket képvisel, és nem tart semeddig sem hozzáadni a könyvtáradhoz március 23-ig.

Néhány ajánlat a PC Gamer gyűjtésében:


A fenti árak szerdáig érvényesek, utána új ajánlat lép a helyükbe más címekkel. A GOG tavaszi vására egészen április 3-ig tart majd!

9.
9.
crytek
#8: Szimplán nem steam. Szeretem egy helyen tudni a játékaimat.
8.
8.
Heldengeist
#6: Mik a gátlásaid felé? Az egyik legjobb platform, ami a fogyasztó számára előnyös funkciókkal akar versenyezni a Steammel, nem pedig pénzért vásárolt időszakos exkluzívokkal.
7.
7.
crytek
Fiendish Freddy's Big Top o' Fun FREE

https://www.gog.com/de/game/fiendish_freddys_big_top_o_fun

6.
6.
crytek
#5: Majd ha pl a Strangleholdot adják akkor ledobom a gátlásaimat felé, mert az kegyetlen jó cím és máshol nem elérhető eredetibe (dobozosan megvettem a fasza hangalámondásos magyar szinkronnal)
5.
5.
hedzsooo
#1: Aztan csak nehogy 1x meg veletlenul hasznaljad majd a GOG-ot.
4.
4.
Doomsayer
Lorelai: mert megérdemled!
3.
3.
crytek
#2: Plátói volt. Nem használom a gogot
2.
2.
honest guy
#1: Már adtak. Többször is. Ezek szerint lemaradtál róluk.
1.
1.
crytek
Egyszer adhatnának valami jót is... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...