Átalakítják a Project Sirius munkacímű The Witcher-játékot

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, nem felelt meg a belső minőség-ellenőrzésen a The Molasses Flood által készített új The Witcher-játék, olyannyira, hogy a CD Projekt úgy döntött, alaposan átdolgozza a Project Siriust.

Úgy tűnik, komoly a baj a tavaly év végén bejelentett Project Siriusszal. A játék egyike annak a három címnek, amit a CD Projekt RED leplezett le tavaly októberben - köztük az új The Witcher-trilógia első részét: a fejlesztést a The Flame is the Flooddal nagyot gurító The Molasses Flood csapata végzi. Az eredeti elképzelések szerint egy erős multiplayer móddal megtámogatott  innovatív alkotásról van szó, amely egy felejthetetlen történetet mesél el. Nos, a legfrissebb hírek szerint ment a kukába az egész!

Vagyis csak az a verzió, amin eddig dolgoztak a srácok, ugyanis komoly változások elé néz a projekt, miután a CD Projekt átnézte az anyag terjedelmét és "kereskedelmi potenciálját". Ezen értékelés alapján közel 10 millió dolláros veszteséget írt le a cég, a meglévő változatot teljesen leselejtezik és a nulláról írják újra a játékot. A vállalat azon fog dolgozni, hogy "új keretet alakítson ki ehhez a projekthez", ami "összhangban lesz a CD Projekt-csoport stratégiájával".

Magyarán, komoly minőségbeli gondok voltak a Siriusszal, a jelenlegi verzió nem felelt meg a kívánalmaknak, bár még a nagyközönség semmit sem látott belőle. Az anyagon a bejelentéskor több mint 60 ember dolgozott Bostonban.

1.
1.
crytek
Nem semmi hogy az only single játékaival nagyot menő cég multis ótvart is akar magának.. Remélem belebuknak de jó nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...