Úgy tűnik, kooperatív mód is lesz az egyik új The Witcher-játékban

  • Írta: szlav
  • 2023. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
A CD Projekt RED álláshirdetéseinek köszönhetően egyre több infómorzsát szedhetünk össze a The Molasses Flood berkeiben készülő The Witcher-játékról.

Amikor a CD Projekt RED tavaly októberben felvázolta a cég jövőbeli portfólióját, már tudhattuk, hogy a The Flame in the Flood és a Drake Hollow fejlesztői is készülnek valami újdonsággal a The Witcher univerzumában. Már ekkor tudhattuk, hogy a Project Sirius munkanéven emlegetett fejlesztés egyjátékos és többjátékos kihívásokat is tartogat majd, a stúdió legfrissebb álláshirdetései azonban elejtettek néhány újabb, érdekes infómorzsát.

Habár a munkaköri leírásokban továbbra is gyakran megjelennek a "felejthetetlen történetre" utaló mondatok, néhány helyen kooperatív PvE-kihívásokról is lehet olvasni. A The Molasses Flood jelenleg is keres olyan tapasztalt multiplayeres játéktervezőket, akik jártassak többféle játékmód megtervezésében, különféle kasztdizájnok kialakításában és közösségi tennivalók felvázolásában - jól látszik, hogy erős multiplayeres vonulata lesz a Project Siriusnak.

Más munkaköri leírásokban azonban stilizált kinézetű, számos játékrendszerre építő akció-kalandjátékként hivatkoznak a projektre a toborzók, de a többfelé ágazó, nemlineáris történetmesélés is előkerül, ami kifejezetten érdekes lehet egy olyan játéknál, ahol ekkora hangsúlyt kap a többjátékos vonulat.

2.
2.
Doomsayer
Jó, hát akkor ez kimarad, de attól még a másik kettőt remélem nem rontják el.
1.
1.
crytek
Miért nem egyből free to playt csinálnak belőle...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...