Frissítve: Hivatalosan is bemutatkozott a LEGO 2K Drive

  • Írta: szlav
  • 2023. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem is kell sokat várnunk rá, hiszen már májusban megjelenik a 2K és a Visual Concepts versenyjátéka, a LEGO 2K Drive. Lássuk, hogyan festenek a kockáról-kockára felépített kisautók!

Pár napja már lelőttük a poént, de arra mi sem számítottunk, hogy alig két hónapon belül már meg is építhetjük LEGO-kockákból álmaink versenyjárgányait. A 2K és a kiadó sikeres sportjátékait rendszeresen szállító Visual Concepts fejlesztőbrigádja ma bejelentette a LEGO 2K Drive című játékot. Egy jókora, AAA-minőségű nyílt világú versenyzős címről beszélünk, ami dugig lesz egyjátékos, kooperatív (osztott képernyő is lesz!) és online kompetitív tartalmakkal is - nem is lőttünk annyira mellé, amikor a Forza Horizon 4 korábbi expanziójához hasonlítottuk a témát.


A fenti screenshotok már önmagukban is sokat elárulnak a játékról: számos különböző tematikára építő helyszínen megfordulunk majd, ráadásul a kisautóinkat mi magunk építhetjük meg - erre már a megjelenéskor több mint 1000 féle építőelem ad lehetőséget.

Az pedig már most teljesen világos, hogy a játék elég komoly tartalmi támogatást élvez majd a megjelenése után is. Háromféle kiadásban csaphatunk le majd a programra, melyből a legdrágább, a 119.99 dolláros Awesome Rivals Edition számos extra járművet, kiegészítőt, minifigurát és a Year 1 Drive Pass-t is tartalmazza majd.

A Year 1 Drive Pass egy teljes évre elegendő bónusztartalmat ígér. Ennek részét képezi egy teljesen új terület, illetve négy nagyobbacska DLC-csomag, amelyek mind úgy témákat, járműveket és egyéb tartalmakat hoznak a játékba. Ezeket a DLC-ket egyenként, külön-külön is megvehetjük majd.

Ahogy azt pedig már a bevezetőben említettük, nem kell sokat várnunk a LEGO 2k Drive érkezésére. A játék május 19-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Update! Időközben befutott a bemutatkozó előzetes is. Csekk!

6.
6.
crytek
#5: Ott a baj már nem kicsi ha te egy lego címtől bármi fizikát vársz
5.
5.
markoci555
biztos aaa minőség ez? nem mondom, hogy egy lego játéknak gyönyörűen kéne kinéznie, de valami nem stimmel, nem csak grafika terén, valószínű a fizika is a béka **** alatt lesz, meg az egész stílus nem jön át
4.
4.
szlav
#1: Lehet, hogy annyira lötyögött alattam a GK-s jacht, hogy valamit félrenéztem, de kérlek mutass rá, hogy hol állítottam, hogy olcsó?
Sidenote: Akinek ez az iszonyatos árazás újdonság, az van olyan szerencsés, hogy nem játszott még a 2K sportjátékaival.
3.
3.
crytek
2K....ha az nba ből indulok ki max 2 év és 1$ ért az emberek után dobják. Single mókázásnak jók ezek
2.
2.
DragonBleacPiece
ez ilyen játéknak csúfolt live service hányadék?
1.
1.
sasncore
Felfogtad Te hogy 120 dollár mennyi pénz? + 1 év DLC csak..!!!! Ezer éves grafika!, ami nem lenne gond, egy korrekt árral, úgy hogy igp-én is elfusson. Komolyan, mennyit kerestek a Gamekapocsnál?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...