LEGO 2K Drive PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

LEGO versenyjáték.

A Halálos iramban ihlette a LEGO 2K Drive új járgányait

Brickalandia utcáin napokon belül elindul a LEGO 2K Drive első szezonja. A bérlet 100 szintnyi jóságot, köztük a Fast and Furious ikonikus járgányait tartogatja.

LEGO 2K Drive teszt

Újra rajthoz állhatunk egy LEGO-témájú versenyzős játékkal, méghozzá nyitott világban! A megszokott szórakoztató tartalom mellett azonban a mikrotranzakció is felüti fejét.

Launch traileren a LEGO 2K Drive

Rajthoz álltak Bricklandia eszement kockaautói. Habár a legádázabb versenyzők már javában róják a köröket, nem érdemes elmennünk az utolsó kedvcsináló mellett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.

Baráti gépigénnyel, de Denuvóval érkezik a LEGO 2K Drive

Az építőkockás versenyjáték a régebbi számítógépeket sem fogja leolvasztani, a másolásvédelmi megoldásának azonban sokan nem fognak örülni.

LEGO 2K Drive - mit tartogatnak a szezonok?

Két hét múlva megérkezik a LEGO 2K Drive, így itt az ideje, hogy megtudjuk, milyen további tartalmakkal vár majd bennünket a játék a megjelenés utáni hónapokban.

A készítők beszéltek a LEGO 2K Drive személyre szabási lehetőségeiről

A játék rendkívüli szabadságot fog adni a játékosoknak, hogy kiélhessék a kreatív járműkészítési hajlamaikat, természetesen adott lesz az alkotásaink megosztása is a közösséggel.

Frissítve: Hivatalosan is bemutatkozott a LEGO 2K Drive

Nem is kell sokat várnunk rá, hiszen már májusban megjelenik a 2K és a Visual Concepts versenyjátéka, a LEGO 2K Drive. Lássuk, hogyan festenek a kockáról-kockára felépített kisautók!