Pazarul fest a Lords of the Fallen

  • Írta: szlav
  • 2023. március 22.
  • Videó
Link másolása
A Game Developers Conference alkalmából kapott igen látványos bemutatót a Lords of the Fallen rebootja. Az Unreal Engine 5-ön virító játék továbbra is remekül fest.

Mielőtt rátérnénk a videóra, érdemes megjegyezni, hogy a Hexworks és a CI Games látszólag átnevezték a Lords of the Fallen rebootját. A sötét hangulatú soulslike eredetileg The Lords of the Fallen néven került bemutatásra, a stúdió azonban valamiért végül elhagyta a "the" szócskát, vagyis határozott névelő nélkül, a korábbi, gyengécske elődjének a nevén érkezik az új játék.

Ez azonban persze mellékes, a lényeg az, hogy az Unreal Engine 5-ön készülő alkotás több mint meggyőzően fest a GDC-n bemutatott videón. Szemügyre vehetünk néhány helyszínt és karaktermodellt, ízelítőt kapunk a karakterkészítőből, illetve láthatjuk azt is, hogy hogyan kel életre egyszerre az élők és a holtak világa a játékban. A fedél alatt egyébként az UE5 Chaos fizikai modellje és a Lumen GI bevilágítási technológiája dolgozik, a végeredmény pedig magáért beszél.

A Lords of the Fallen idén érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

8.
8.
DragonBleacPiece
jó lenne igen, én is örülnék neki ha lenne egy új király soulslike game..meglátjuk ha jön gameplay hogy mit takar ez a reboot
7.
7.
Robilluma
#4: Értem hogy nem győzött meg. Engem sem. Nem volt még ami meggyőzhessen. Az eddigi cinematic trailerek, screenshotok, és ez a mostani tech videó is csak a körítés és egy kis desszert. A főételből semmit nem láttunk, csak a neve van meg.
Simán előfordulhat h lehet majd pocskonidiázni ezerrel, de amíg nem jött egy normális gameplay addig felesleges.
Nekem úgy tűnik mintha a fejlesztők elhivatottak lennének és próbálják a saját kis dark fantasy világukat nem elengedve, a hibákat kijavítva, letenni valami igényes soulslike-ot. Legalábbis ezt ígérik :D De jó lenne nem csalódni (hatalmasat)! Mert az esély persze meg van erre is.
6.
6.
Robilluma
#5: Több mint ezer évvel játszódik a 2014es játék sztorija után, más lesz a történet, 5x nagyobb map stb. Lesz coop is. Grafika bár valóban nem a legfontosabb de azért első blikkre oda fog verni a 2014eshez képest.

Szóval nem, még nem jelent meg ;)
5.
5.
Perseus84
#3: ''Meg sem jelent'' - még csak röpke 9 éves :)
4.
4.
DragonBleacPiece
nem a környezet meg a grafika - játszok én mai napig might and magic 6 mandate of heavennel is - hanem a game mechanika, animációk, ellenfelek, harcrendszer volt fos. alpha verziójú hatást keltett mint az összes soulslike, ez meg annak a gamenek a rebootja... ,,it's 5x bigger then it's predecessor" egyelőre nem győzött meg, szal érted mire gondolok? kevés az esély rá hogy tök más game lesz és nem csak egy lusta újrázása az alap gamenek megint, de örülnék ha nem úgy lenne. lies of p a nagyszabású videók alapján tetszik nekem is, a harcrendszer is érdekesnek tűnt
3.
3.
Robilluma
#1: Ezzel a játékkal mennyit játszottál? Még meg se jelent :DDD
Néha ki kéne másznod a DS takaród alól, létezik élet azon kívül is.
Nyilván sok soulslike hajaz az etalonra, de vannak kivételek is. Hasra, ott van pl a Steelrising is. Remek és elég terjedelmes lore, érdekes világ és ellenségek, a harc és az animációk is rendben voltak. A Spiders nem AAA stúdió, így a környezet eléggé ismétlődő és a grafika se extra (kb From Softszerű :D ) de a játék nem "fos", nem copy és nem hiányzik belőle a lélek.
Ez a fosozás és általánosítás eléggé taszító, viszont beáraz téged.
A Lies of P is korrekt AA játéknak tűnik, a Lords of the Fallenből pedig még egy másodperc gameplayt nem láttunk (a képek és a techvidi viszont rendben vannak).
De ha neked attól jó hát hajrá, sok szerencsét az x ezredik DS 1 órához xD 1000 emberből 999nek 20 perc után kiég a retrógrafikától az agya, hiába 'eredeti' a játék.
2.
2.
crytek
Fasza nyomnám mindet ha nem lennék bennük debil szar :(
1.
1.
DragonBleacPiece
akárhogy csinosítják ezeket a fosokat, inkább a dark souls 1 prepare to die alapverziót nyomnám mint bármelyik copy paste soulslike gamet, mindből hiányzik a lélek ami azt bizonyítja hogy nincs semmi fantázia se kreativitás a nyugati fejlesztőkben. 10-15 percet tudok játszani ezzel, mortal shellel, from the ashes stb..code veint végigvittem mert amennyire igénytelen volt technikailag, annyival több újdonság is volt benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...