Két ingyen játék is jutott a hétvégére

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 25.
  • Akció
Link másolása
A Steamre és a GOG-ra is érdemes ellátogatni, hiszen két érdekes címet is bezsákolhatnak az ínyencek. Az egyik egy "vandál fotózásszimulátor", a másik pedig egy pszichológiai pakliépítő játék.

A Sludge Life ingyen töltető a Steamről, annak apropóján, hogy a második rész hamarosan elkészül. Az eredetileg 2020-ban megjelent játék egy vandál fotózásszimulátor, furcsa, de lenyűgöző belső nézetes, nyitott világú anyag. Nem lehet azt mondani, hogy könnyed szórakozást ígér, de a beteg poénok miatt érdemes adni neki egy esélyt. Egészen március 30-ig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz.

A másik játékért a GOG-ra kell ellátogatni. A Neurodeckben a saját félelmeinkkel kell szembenézni, műfaját tekintve egy pszichológiai pakliépítő anyag. Voltaképpen különböző személyiségteszteket kell elvégeznünk, hogy legyőzzük saját démonainkat, miközben bejárjuk tudatalattink labirintusát. A múltunkból származó karakterek, történetek komoly tényeket mesélnek el mentális egészségünkről. Március 27-ig érdemes lecsapni rá.

5.
5.
crytek
Deep Sky Derelicts Gog free

https://www.gog.com/en/game/deep_sky_derelicts
4.
4.
crytek
Újabb free game a gogon:

Alwa's Awakening

https://www.gog.com/en/game/alwas_awakening
2.
2.
Nothing
Crytek: "Mindkettő sz*r!"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...