Megszűnt az Xbox Game Pass 1 eurós akciója

  • Írta: szlav
  • 2023. március 27.
  • Gyászhír
Link másolása
Kénytelenek vagyunk ilyen rossz hírrel indítani a hetet. A Microsoft világszerte visszavonta az akcióját, melynek keretei közt időnként mindössze 1 euróért előfizethettünk az Xbox Game Pass szolgáltatására.

Az Xbox Game Pass a kezdetektől a legjobb ár/érték arányú előfizetéses játékkönyvtár volt, és habár ezt a címet továbbra sem veszítette el, a Microsoft legújabb lépése valószínűleg rengeteg játékost tesz majd igazán szomorúvá. Aki használta már a szolgáltatást, az a legelső regisztráció során, később pedig periodikusan újra és újra találkozhatott azzal az akcióval, amely keretei közt mindössze egyetlen euróba került az egyhavi hozzáférés. Erről sajnos le kell mondanunk.

A redmondiak nem verték nagy dobra a dolgot, a hétvégén bármiféle különösebb bejelentés nélkül világszerte beszüntették ezt a visszatérő akciót. Mivel a vállalat egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, még nem lehetünk biztosak abban, hogy a lépés végleges-e - ha igazán optimisták akarunk lenni, akkor elképzelhetjük, hogy egy másik, hasonló akció válthatja majd fel a visszautasíthatatlan ajánlatot.

Ennél persze valószínűbb, hogy a Game Pass elérte azt a játékostömeget és népszerűséget, amely mellett már a vállalatnak nem kell efféle csalogató, de veszteséges üzleti taktikához folyamodniuk. Várható volt, hogy előbb-utóbb ez megtörténik, de természetesen mi is sajnáljuk, hogy ennek most jött el az ideje.

15.
15.
Fata Morgana
#10: Azért mielőtt ujjal mutogatsz az MS-re olvasd már el ezt is, milyen korrekt Sony, sőt talán aljasabb mint a MS.Vagy ha nem is de, semmivel sem különb ezen cikk fényében.

https://www.gamestar.hu/uzlet/amerikai-politikusok-tiltakoznak-a-sony-versenyellenes-uzletpolitikaja-miatt-324202.html
14.
14.
Grabowsky30+
Nincs mindig game pass előfizetésem pc-sként csak akkor fizettem elő ha valami érdekes felkerült rá. Párszor belecsúsztam a 300ft gamepassba. Nem mondom, hogy földhöz vág a normál ár, de azért örültem mikor olcsó volt. Hát ilyen sem lesz már, nem baj Bill Geci vegyen belőle gyógyszert!
13.
13.
crytek
#12: Családi csomag 1650ft/hó..mielőtt okoskodsz nem árt a dolgok után nézni.
12.
12.
norbi27
#11: Neki csak a munkahelyen kapott alsógatyája és a zoknija lyukas, persze ezekben jár, mert úgyse látja senki. Szóval nem járt messze sasncore :).
Remélem jön a 12 és 15 eurós GP és GP ultimate. Azt már nem biztos, hogy fedezi az apanázs.
11.
11.
csoki0619
#10: Crytek-nek nem is zsíros a haja.
10.
10.
sasncore
Végre, remélem árat emelnek, elég a beetetésből. Mindent is megesznek, tönkre tesznek. Nokia is miattuk lett kuka. Windows tablet is. Undorító cég, tele zsíros hajú köcsög rajongókkal.
9.
9.
crytek
#8: Akkor valami nagyon mást hallasz...
8.
8.
zoli12i
Ide hallom crytek sírását
7.
7.
mephi
Azt csodálom, hogy egyáltalán eddig engedték ezt a dolgot.
5.
5.
gerx8
Szaporodnak a crítek-ek :)
3.
3.
crytek
#2: 1 accounttal eddig se lehetett ezt csinálni a végtelenségig ,mert nem mindig adta meg. 556ft/hó szóval ennek az eltörlése kb jelentéktelen dolog a számomra.
2.
2.
Ooorky
crytek is on suicide watch.
1.
1.
koviprog
Nagyon helyes! Ingyenélő játékosok úgyis visszaéltek vele, és havonta új regisztációval inditottak. Ezért lett elsősorban megszűntetve és ezért sem verik nagy dobra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...