Avatar: Frontiers of Pandora - friss képek szivárogtak ki

  • Írta: szlav
  • 2023. március 27.
  • Képek
Link másolása
Régen hallottunk utoljára az Avatar: Frontiers of Pandora felől, most azonban a szivárogtatók akcióba lendültek. Friss képeken láthatjuk a Ubisoft készülő játékát.

Tavaly júniusban hallottunk utoljára új infókat az Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán, ám ekkor is csupán a játék csúsztatásáról esett szó. Abszolút meg van rá az esély, hogy idén sem kerül a boltok polcaira a Ubisoft égisze alatt készülő játék, de a fejlesztés folyik, ráadásul úgy tűnik, hogy egy újabb előzetes is készülőben van, ma ugyanis ebből szivárogott ki két alacsonyabb minőségű kép.

A fenti képeket a ScriptLeaksR6 nevű Twitter-felhasználó szivárogtatta ki - ugyanaz a felhasználó, aki idő előtt kiszivárogtatta az Assassin's Creed: Mirage artworkjét is. A forrás tehát megbízhatónak tűnik, az pedig különösen érdekes, hogy a szivárogtató rátette a kezét a teljes új előzetesre, melyet az állítása szerint a napokban szintén kiszivárogtat majd.

Mivel az illető nyilvánvalóan hozzáfért a Ubisoft belsős anyagaihoz, érdemes egy korábbi tweetjét is kiemelnünk. Ebben ScriptLeaksR6 azt állítja, hogy a Ubisoft+ április közepén érkezhet meg Xbox-konzolokra. A szolgáltatás érkezése nem újdonság, számos jel utalt már erre korábban is, ám mind a redmondiak, mind pedig a franciák hallgattak erről az utóbbi időben.

1.
1.
crytek
Ubi+ jöhetne már konzolra letolnám a FC6-ot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...