Egyre biztosabb, hogy Xbox-konzolokra tart a Ubisoft+

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 12.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft előfizetéses rendszerére utaló jeleket fedeztek fel az Xbox boltjában több játéknál is, az egy éve bejelentett megjelenés már közel lehet.

A Trueachievements nevű oldal azt vette észre, hogy több Ubisoft címnél megjelent a Ubisoft+ címke. Bár a francia kiadó előfizetéses modelljének Xboxon való megjelenésének híre nem új, az elmúlt egy évben mélyen hallgattak a dologról. Azonban most már bizakodók lehetünk, hogy a belátható jövőben megtörténik az összekapcsolás, és az Xbox tulajok is használhatják a Ubisoft+ szolgáltatást.

Jelenleg olyan játékok kapták meg a címkét, mint az Assassin's Creed-sorozat, a Far Cry 6, a Ghost Recon: Breakpoint és a Watch Dogs: Legion, de olyan klasszikusabb címek is, mint a Far Cry 3 vagy a Rayman Legends. A játékokon kívül még a hozzájuk tartozó DLC tartalmak is megkapták a címkét.

Az előfizetéses modell 2022. május 24. óta elérhető Playstationön, ahol a Playstation Plus rendszerbe integrálták. Kezdéskor a konzolon így elérhető játékok száma 27 volt, azonban az év végére ez 50-re gyarapodott, és feltehetőleg ez utóbbi számmal fog startolni az Xbox konzolokon is, sőt a spekulációk szerint lehetséges, hogy itt is a platform saját előfizetéses modelljébe, a Game Passbe fogják integrálni.

A szolgáltatás az Assassin's Creed-rajongóknak kifejezetten hasznos lehet, mivel az előfizetőknek a megjelenés napján elérhetővé válik az a legújabb rész, az Assassin's Creed: Mirage is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...