2024-re csúszhat az Assassin’s Creed: Mirage

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egy megbízhatónak mondható adatbányász szerint csak jövőre jelenhet meg az Assassin’s Creed: Mirage és a The Crew Motorfest. Ennek nem fognak örülni azok rajongók, akik a hagyományos formula visszatérésére vágynak.

A ScriptleaksR6 nevű adatbányász a Twitteren szellőztette meg, hogy a Ubisoft vélhetőleg 2024-re tolja az Assassin’s Creed: Mirage megjelenését a The Crew Motorfesttel együtt. A megbízhatónak számító forrás szerint a Mirage-zsal a széria visszatér ahhoz a hagyományos formulához, amire a rajongók régóta vágynak.

A játék egyébként egy "régi Assassin's Creed engine-nen" fut, úgyhogy annyira brutális látványvilágra ne számítson senki - főleg, hogy eredetileg a Valhalla DLC-je lett volna. Ám ha a játékmenet rendben lesz, akkor megéri az extra várakozási időt. A Ubisoft nagyon bízik a játék sikerében, ezért csak tökéletesre csiszolt formában küldi a boltokba.

Lapértesülések szerint az Assassin’s Creed: Mirage játékmenetébe a júniusi E3-on nézhetünk bele, de nem tudni mennyire mélyen, ha a csúszás hosszúra nyúlik.

És mi a helyzet a The Crew harmadik részével? Nos az adatbányász szerint hasonló a helyzet, itt is extra fejlesztési időre van szükség a befejezéshez.

A Ubisoft még nem kommentálta a felvetéseket.

5.
5.
Chdz
#3: +10

Szerintem a széria legjobb darabja a IV, a "többi" már csak egy sikert meglovagolt, tömegtermék.
4.
4.
Roland00726
#1: Ne haragudj, de te mégis mivel játszottál? Vagy nem ugyanarról a Valhalláról beszélünk, vagy trollkodásnak szántad a hozzászólásod. Esetleg nem tudtad felfogni, hogy mi is történt a játékban, bár ehhez eléggé szellemileg alulmaradottnak kell lenni. SPOILER: Basim a jelenkorban kötött ki, “lecserélve” Laylat..
3.
3.
PS4jacksony
Az első részt szerettem brutális volt a maga idejében ...Utánna szinte mindegyik ugyanaz a formula csak kicsit másképp ....Baromira nem érdekel már a sorozat .
2.
2.
Feri899
#1: Bármilyen hihetetlen számodra, vannak akik még csak most játszanak a játékkal, és nem akarják előre tudni a végét, még akkor se, ha neked minden áron ki kell írnod magadból.... Lennél olyan drága, és odaírnád, hogy SPOILER???
1.
1.
Shao Kahn
Én azt se bánnám ha semmikor nem jelenne meg. Bazimot amúgy is megölte Eivor a Valhalla végén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...