Bemutatkozott a The Crew Motorfest

  • Írta: szlav
  • 2023. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Menetrend szerint érkezett a The Crew Motorfest első teaser trailere. A Ubisoft nagy sikernek örvendő versenyzős szériája az egész USA helyett ezúttal Hawaii gyönyörű trópusi tájait veszi célba.

A The Crew 2 nemcsak az egész Egyesült Államokat behálózó térképével, de a színes versenypalettájával is formabontó alkotásnak bizonyult a versenyjátékok piacán. Mindezek ellenére a Ubisoft Ivory Tower csapata úgy döntött, hogy az új epizód fejlesztésekor ennél jóval fókuszáltabb élményre törekednek majd. A helyszínt Hawaii álomba illő szigete, Oahu adja majd, a középpontban pedig ismét az autóversenyzés fog állni - a fényűző luxusautók és a durvább terepjárgányok egyaránt.

Ezzel tehát beigazolódott minden olyan pletyka, amit a játékkal kapcsolatban már tavaly ősszel hallhattunk. Habár a helyszín csupán egy jókora szigetre szűkül, a versenyzők vulkanikus hegységek, buja esőerdők, kacskaringós hegyi szerpentinek és napsütötte tengerpartok sokaságai közt fordulhatnak meg, nem is beszélve Honolulu mesés városáról.

A rövid kedvcsináló egyelőre ennyit árult el a még idén megjelenő versenyjátékról, amely PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Amazon Lunára is befut majd.

2.
2.
crytek
Lassan elő kell szedni az első részét és elkezdeni végre.
1.
1.
Viktor_The_Best
Tehát ez a Forza Horizon 5 Lite XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...