Megjelent a Steamen és Xboxon a Sifu

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A kungfus játék egy év Epic exkluzivitás után debütál a Valve boltjában is és Xboxon, ráadásul rögtön kedvezménnyel. Elérhető a játék negyedik kiegészítője ingyenesen, amely bőven megdobja a játékidőt.

A beat 'em up, a rogue-like és a kung fu elemeit vegyítő Sifu méltán népszerű játék, azonban PC-n eddig csak az Epic boltjában volt elérhető. A mai napon azonban már Xbox-konzolokon és Steamen is beszerezhető a játék - utóbbin ezen a linken, ráadásul egy kis kedvezménnyel.

A közben a Sifu megkapta a negyedik nagy, ingyenes frissítését is, az Arenas nevet viselő bővítményt. Ez több mint 10 órával dobja meg a játék tartalmi részét 9 új helyszínen, 45 új kihívással. Új játékmódok is kerültek a Sifuba, mint amilyen a Time Attack mód, vagy a Survival mód, de érdekes a Manhunt is, ahol egy védelmezői által körülvett célszemélyt kell elintéznünk.

2.
2.
hedzsooo
...Ja, + mar modok is vannak hozza szep szammal, a PC-s verziohoz. ;) A MATRIXosat ajanlom leginkabb de akad + sok mas josag hozza, errefele, a Nexuson: https://www.nexusmods.com/sifu?tab=popular+%28all+time%29
1.
1.
hedzsooo
Szerintem kurtajo kis jatek, mondjuk bitang nehez volt mikor anno jatszottam vele a kezdetekkor. :D Viszont azota azt hiszem mar tettek bele nehezsegi szinteket, szoval konnyedebben is lehet mar vele szorakozni ha jol remlik most igy hirtelen a korabbi hirekbol.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...