Megvannak az Epic Games Store legújabb ajándékai!

Link másolása
Az Epic Games Store töretlenül teszi ingyenessé a játékokat hétről hétre: ezúttal egy poszt-apokaliptikus kaland és egy aranyos, kézzel rajzolt roguelike cím várja a játékosokat.

Érdemes hétről-hétre egy pillantást vetni az Epic Games Store oldalára, hiszen ki tudja, mikor milyen csemege lapul ingyenesen a webáruházban! Ezúttal sincs ez másképp, két játék már most ingyenesen elérhető, de azt követően sem maradunk ajándékok nélkül. Nézzük is, pontosan mik azok! 

Jelenleg április 6-ig két játék várja tárt karokkal a játékosokat. A poszt-apokaliptikus The Silent Age, amiben egy időgép segítségével kell felkutatnod, mi is vezette az emberiséget erre a tragikus sorsra. Emellett, egy 180 fokos fordulatot véve, ingyenes játék most a Tunche, ami egy kézzel rajzolt, cuki alkotás. Próbáld ki és a barátaiddal fedezzétek fel együtt az Amazonas varázslatos világát!

Április 6-tól egészen 13-ig további két játékot kapunk ingyenesen az Epic Games Store-tól. Egy korábbi hírünkben már beszámoltunk arról, hogy kiszívárogtatták a következő címeket: és azt kell mondanom, hogy billbil-kunnak megint igaza volt! Hamarosan díjmentesen elérhető lesz tehát a Dying Light: Enhanced Edition. Ez a kiadás az eredeti játék mellett tartalmazza a The Following kiegészítőt is. De a zombis kaland nem jár egyedül, a Blazing Sails: Pirate Battle Royale is szabadon elvihető lesz egy próbakörre. Ha tehetitek, próbáljátok ki ezt az aranyos kalózos PvP alkotást!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...