A Diablo IV bétája is rekordot döntött

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A sorozat történetében az eddigi legtöbb játékos csatlakozott a Diablo IV bétatesztjéhez - tudtuk meg a Blizzardtól. A fejlesztő emellett egy sor érdekes statisztikai adattal is szolgált.

A Diablo IV bétájának volt az eddigi legtöbb résztvevője a sorozat történetében, ami abszolút rekordnak számít. Az érdeklődés hatalmas volt: a játékosok összesen 61 millió órát töltöttek az ARPG próbaverziójával a bétahétvégék során.

A Blizzard által közzétett egyéb statisztikák szerint a játékosok több mint 46 millió alkalommal haltak meg, és 2,6 millióan érték el a maximális 20-as szintet és ezzel megszerezték a teljes verzióban használható farkaskölyök kozmetikumot. A legnépszerűbb karakterosztályok a Necromancer és a Sorcerer voltak. A fejlesztők megemlékeztek arról a játékosról is, aki egyedül ölte meg Ashavát, az első world boss-t a legnehezebb szinten... majdnem. Mint ismert ezeket a főellenségeket 12 fős partikra tervezték.

A Diablo IV június 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

10.
10.
DarkLord
Én biztos nem haltam meg, így nem kerültem bele a statisztikába :D De a Butcher az egy vadállat lett az tuti, mikor megjelent, akkor már max. level-en voltam 25-ös, de elkezdtem vele pofozkodni, de basszus ezt 25-ös szinten nem lehet lenyomni és elkellett menekülnöm előle ugye hc-ban jobb a menekülés, ha látja az ember nem bír egy adott elkerülhető szörny ellen. Ha ez boss fight és vagy megölöd vagy meghalsz, akkor tuti behalok nála bevallom őszintén, hozzá képest egyik boss se volt kutya füle se, pedig az egyik küldetés végén jóval magasabb szintű boss volt 28-as volt, mikor én csak 20-as voltam meg a játékban elméletileg az ellenfelek is a te szintedhez igazodnak...szóval ott kicsit meglepődtem , hogy ott maradok amúgy. De a Butcher az tuti jóval 25-ös szint felett van, de még menekülni előle is baromi nehéz, mert mindig ott van mögötted.

A world boss-szal nem találkoztam, mert akkor épp nem értem rá, mikor megidézték.
9.
9.
crytek
#8: Biztos jók lehetnek hogy le se írod őket. Így lehet egy beszélgetés lefolytatni szarozol mindent ami a game passba van de nem írod le számodra pl mik a jók..
8.
8.
zoli12i
#7: Neked felesleges felsorolni őket. Annyira jók, hogy a székedből kifordulnál a sok igénytelen játékod után.
7.
7.
crytek
#6: Írjál már párat te mit tartasz minőségi játéknak ... moslék mod kiváncsi vagyok már.
6.
6.
zoli12i
#5: Az a te szegénységi bizonyítványod, hogy 400 hitvány játék megfelel neked, amik csak arra jók, hogy ilyen szolgáltatásban legyenek. Pepe a malac és társai...
Ha végre vennél egy minőségi játékot, lehet hogy olyan sokkot kapnál az élménytől, hogy soha nem hevernéd ki
5.
5.
crytek
#4: Fingom sincs és soha nem is lesz te miért mit veszel.Nem is érdekel. Erről ne másokat kérdezzél.
Nekem jó mivel csak game pass cuccokat tolok 400+ game mappa folyamatosan cserélődő tartalom = amíg élek van mit játszani a játékok megvétele nélkül.
Az hogy a 400+ játékból téged semmi sem érdekel az nem a MS szegénységi bizonyítéka
4.
4.
zoli12i
#1: Amúgy figyelj már, áruld már el nekem, hogy mi a picsáért érdemes Boxot vennem?
Mert saját címek nincsenek rá, a multiplatformok meg kutyát nem érdekelnek.
GP meg a Sonynak is van már. Sőt, még jobb is.

A te agymenésed alapján kíváncsi vagyok (nem), hogy miért annyira jó mostanában boxosnak lenni. Csak az állandó hisztizős vergődésed miatt érdekelne.
3.
3.
zoli12i
#1: Hé azt vágod, hogy facen meme lettél ? De komolyan.
2.
2.
Parano1d
Ez nem GP-os játék, meg szerintem nem is mostanában fog bekerülni. Ritkábban is jelenik meg, és valószínűleg évekig jönnek hozzá a contentek.
Szerintem a Sonyt egyedül a GP zavarja csak, a többi csak mellébeszélés.
1.
1.
crytek
Csak a szoni meg ne tudja..hogy van élet a codon túl is ,mert emiatt is elkezd vergődni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...