Frissítve: Overwatch 2 - bemutatkozott Lifeweaver

  • Írta: szlav
  • 2023. április 5.
  • Letöltés
Link másolása
Mindig hiánypótló, ha új support-karakterrel bővül az Overwatch 2 névsora. Az új hős, Lifeweaver erős gyógyító képességekkel és néhány trollkodásra is alkalmas mozdulatokkal lép a csatatérre.

Az Overwatch 2-ben mindig szükség van új gyógyító hősökre, ám könnyen meglehet, hogy az online lövölde legújabb sztárja legalább annyi fejfájást okoz majd a csapattársainak, mint az ellenfeleinek. Lifeweaver, a Thaiföldről érkező új harcos ugyanis a biofény technológiáját nem csupán gyógyításra használhatja majd, de az ellenfelei vagy csapatársai elmozdítására is. Azt pedig jól tudjuk, hogy az efféle képességek hova vezetnek (az iliosi kút mélyére).

A Blizzard csak ma este mutatja be hivatalos videón Lifeweaver képességeit, a korábban kiszivárgott leírások alapján azonban tudhatjuk, hogy a hős a nyomásérzékeny Petal Platform segítségével vertikálisan, a Life Grip segítségével pedig horizontálisan is elmozdíthatja más játékosok karaktereit. A fő gyógyító képessége a Healing Blossom lesz (mellyel nem kell céloznunk), a Rejuvenating Dash pedig magának Lifeweavernek ad egy öngyógyítással kombózott csúszást. Lifeweaver ultimate képessége a Tree of Life lesz - egy fa, melynek lombja alatt minden csapattársunk gyógyul majd. Az új hős egyébként még a halála után is hagy egy búcsúajándékot - egy szabadon felvehető gyógyító tárgyat, amelyet mindkét csapat tagjai megkaparinthatnak.

A fentiek jegyében úgy tűnik, hogy Lifeweaver egy kifejezetten sokoldalú hős lesz, aki a megfelelő kezek közt könnyedén megfordíthatja az összecsapások menetét. Hamarosan részletesebben is megismerhetjük őt, hiszen a nap folyamán egy bemutatkozó videót is láthatunk róla, egy hét múlva pedig már személyesen is csatlakozik az Overwatch 2 gárdájához.

Update! Időközben befutott a gameplay trailer is:


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...