Nézzük, mi történt tegnap az ID@Xbox műsorán!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap tizenegy videójáték kapott szerepet az ID@Xbox műsorán, amik hamarosan érkeznek Xbox konzolokra és PC-re. Ezek közül néhány a megjelenése után egyenesen a Game Pass játéklistáján landol majd!

A Microsoft és a Twitch közös műsorában ezúttal is a kis, független fejlesztésű videójátékok voltak a főszerepben, ám ezúttal nem volt olyan bő a szórás, mint ahogy azt korábbról megszokhattuk. Mindössze tizenegy videójáték hallatott magáról, amik hamarosan megjelennek Xbox-konzolokra és PC-re, sőt, néhányan a megjelenésük pillanatától elérhetőek lesznek a Game Pass előfizetők számára. 

A The Last Case of Benedict Fox egy új, gameplay előzetessel gazdagodott, ami egyenesen 1925-be repít vissza bennünket egy bostoni várkastélyba. A trailer ezúttal a harcok menetébe kalauzolja el a játékost. A várható megjelenés: 2023. április 27.

A Pokémon-hasonmás Cassette Beasts is megjelent a tegnapi előadáson. A népszerű franchise-hoz hasonlóan ez az indie játék is édes kis szörnyekkel foglalkozik, azonban itt nem egy labdába zárjuk a megtalált cukiságot, hanem egy kazetta szalagjára vesszük fel. Ez az RPG 2023. április 26-án jelenik meg PC-re.

Az Omega Strikers is egy eddig nem látott előzetessel gazdagodott. Teljesen új értelmet nyer ebben az őrült játékban a foci és a léghoki is, mivel a játékosok 3v3-as meccsekre számíthatnak. Megjelenik: 2023. április 27-én.

A Mario Kart ihletésű The Karters 2: Turbocharged kaotikus játékmenetébe is betekintést nyerhettünk, ami valamikor 2023-ban érkezik a játékosokhoz. 

A Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly a 2020-as Coffee Talk folytatása, amiben ismét egy kávézó baristájának a bőrébe bújva kell egy kicsit megsegítened a hozzád érkező vendégeket. A videójáték 2023. április 20-án jelenik meg.

A Homestead Arcana egy új játék, amiben egy boszorkány bőrébe bújva kell gondoznod a kertedet. Amit magadnak termelsz, azokkal az alapanyagokkal tudsz küzdeni a rád váró sötétséggel szemben. És mindeközben, egy segítséged van: Huckleberry, a macska. A Homestead Arcana 2023. április 21-én jelenik meg.

A Closer the Distance egy Yesterby nevű városból származó fiatal lány, Angela történetét meséli el, aki autóbalesetben meghalt. A videójáték lényegében azt dolgozza fel, hogy a városka hogyan dolgozza fel a halálesetet. A fejlesztők egyelőre nem osztottak meg megjelenési dátumot.

Ismét egy új játékhoz érkeztünk: íme a The Explorator! Az előzetesben egy gyönyörű művészi világot fedezhetünk fel, amiben aranyosan megrajzolt kis figurák támadnak ránk, miközben Atlantis elveszett városát keressük. A játék még fejlesztés alatt áll, hamarosan megjelenik. 

A Lil' Guardsman egy rajzfilmszerű világba kalauzol el bennünket, ahol egy tizenkét éves gyermek bőrébe bújva kell igencsak nehéz döntéseket meghozni. Több, mint 100 karakter próbál majd belépni a kastélyod kapuján, és rajtad múlik, hogy eldöntsd a sorsukat! A játék még 2023-ban megjelenik! 

A Kabaret egy sötét fantasy-folklór kalandjáték, amelyben délkelet-ázsiai mítoszokból származó szörnyekkel kell megküzdened, illetve a diplomácia erejével megtalálnod az innen hazavezető utat. A Kabaret valamikor 2023-ban érkezik! 

A Vampire Survivors: Tides of Foscari Expansion különleges szerepet kapott a ID@Xbox showcase műsorán, ugyanis nem egy előzetest mutattak be, hanem a stáb tagjai élőben játszottak a játékkal. Közben természetesen egy kerekasztal-beszélgetés szerű interjút tartottak az érdeklődőknek. A játék 2023. április 13-án jelenik meg. 

Íme a játékok, amik Game Pass-ba kerülnek! 

  • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly - 2023. április 20.
  • Homestead Arcana - 2023. április 21.
  • Cassette Beasts - 2023. április 26.
  • The Last Case of Benedict Fox - 2023. április 27.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...