Ingyenes a Dying Light: Enhanced Edition az Epic Games Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Az igéreteknek megfelelően mától egészen április 13-ig ingyen hozzájuthatunk a Dying Light: Enhanced Editionhöz az Epicnél. Ha még nem próbáltad a nyitott világú zombis parkour-őrületet, itt az alkalom!

A Techland nyitott világú zombis cime, a Dying Light első része mától ingyenesen tölthető az Epic Games Store-ban, így ha április 13-ig hozzácsapjuk a könyvtárunkhoz a játékot, örökre a miénk marad.

Az Enhanced Edition az alapjáték mellett két bővítményt, extra játékmódokat, két új karanténzónát és buggyval való közlekedés lehetőségét tartalmazza. Ezen felül számos játékmeneti fejlesztéssel vértezték fel a Dying Lightot az idők során, szinte rá sem lehet ismerni, ha eddig csak az alapkiadással volt dolgod. Ha viszont kapásból a második résszel kezdted az ismerkedést, itt a legjobb alkalom arra, hogy pótold a méltán népszerű elődjét.

A Dying Light mellett a Shapez című gyártósoros logikai játékot is beránthatjuk, szintén az Epic oldaláról. Az pedig garantált, hogy a jövő hét sem lesz semmi, legközelebb ugyanis a Mordhau és a Second Extinction kerülnek terítékre.

4.
4.
Chdz
#1: Behúzod VPN-nel, problem solved..
3.
3.
Daniel21
#2: Próbáltam, nem engedi. Így jártam. Legalább steam-en megvan.
2.
2.
Doomsayer
#1: Németországban be van tiltva az a játék. Át kell állítani az accountot valami másra és akkor be lehet zsebelni.
1.
1.
Daniel21
Németországban elérhetetlen... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...